Connect with us

Egyéb

Nem hiszi el, ki lehet Szabó Zsófi új udvarlója

Nem hiszi el, ki lehet Szabó Zsófi új udvarlója

Nem hiszi el, ki lehet Szabó Zsófi új udvarlója

Bár Szabó Zsófi néhány nappal ezelőtt árulta el, hogy jelenleg nincs párkapcsolata. sőt, nem is tervezi, hogy lesz, a férfiak mégis gőzerővel ostromolják. Most nem is akárki bukkant fel lájkolóként a fotói alatt.

Az RTL Reggeli műsorvezetőjét ugyanis bőszen lájkolja Nádai Anikó és Weisz Fanni közös exe, Bókay Gergő – szúrta ki a Bors. Persze, könnyen lehet az is, hogy semmi extra nincs a háttérben, hiszen Zsófi képeit több ezren szokták szívecskézni, ami nem is csoda, hiszen jobbnál jobb felvételeket posztol magáról a közösségi médiában.

Mondjuk nem lenne egyedi eset, hogy Zsófi szerelembe esik, miután valaki hevesen udvarol neki az Instagramon, hiszen annak idején Shane Tusuppal is hasonló körülmények között jött össze. Ennek ellenére nem tudni pontosan, miről is lehet most szó, de annyi biztos, Bókay Gergő Zsófi szinte minden fotója alatt megjelenik. Hogy aztán lesz-e valami mindebből, az a jövő zenéje.

BLIKK DOSSZIÉ
mappa
mappa

Szabó Zsófi

Rajongsz a sportokért? Mi is!

Exkluzív hírekkel, naprakész eredményekkel és izgalmas szurkolói tartalmakkal várunk, hogy mindig képben legyél kedvenceidről!
www.sportal.hu – Együtt a lelátón!

Szabó Zsófi

SZERELEM

udvarló

párkapcsolat

Forrás

 

Continue Reading

Ajanlo

To Top