Connect with us

Egyéb

Összeomlott Ördög Nóra: gyerekrablásokról meséltek – videó

Összeomlott Ördög Nóra: gyerekrablásokról meséltek a mexikóiak – videó

Ördög Nórának volt szerencséje megtapasztalni Mexikó árnyoldalát is. Helyiek meséltek neki az ottani borzalmakról.

 

Már javában tart az Ázsia Expressz forgatása, ezért a teljes stáb és a szereplők is Mexikóban tartózkodnak. Eddig nagyon élvezték az amerikai kiruccanást, hiszen máris számtalan élménnyel gazdagodtak. Hőlégballonoztak és luxus szállodában szálltak meg, dugóba keveredtek és mexikói finomságokat kóstoltak. Ugyanakkor most az ország sötét oldalával is megismerkedtek.

Ördög Nóri
Ördög Nóra nagyon veszélyes környékeken forgat. Fotó: Szabolcs László

 

Van egy település, ahol nem szabad megállni nekünk sem, meg a versenyzőknek sem. Ha véletlenül ott kirakják őket, akkor azonnal megy értük a security

 

– árulta el a műsorvezető.

Arról is mesélt, hogy bármennyire is színes és vidám nappal az ország, este 10 után egy egészen más világ ébredezik. Belegyalogoltak tehát Mexikó veszélyesebb környékére, emiatt pedig rengeteg biztonsági emberre volt szükség a forgatásokhoz.

 

 

Út közben egy helyi mesélt arról, hogy az igazán veszélyes területeken soha nem szabad kiszállniuk a külföldieknek, ugyanis ismeretlen férfiak kiszállnak egy kocsiból, és elrabolják őket. Akiket elrabolnak, soha többé nem kerülnek elő. Emiatt tehát nagyon óvatosnak kell lennie az Ázsia Expressz stábjának is, nehogy valamelyiküknek baja essék.

Férfiak kiszállnak az autóból, és egyszerűen elvisznek. És soha többet nem kerülsz elő – mondja a mexikói.

Gyerekeket is szoktak elrabolni? – kérdezi Ördög Nóra aggódva. Erre megnyugtató választ kapott:

Nem igazán jellemző. Nem túl gyakran fordul elő.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ördög Nóra (@ordognora)

A cikk forrása: https://www.borsonline.hu/celeb/2023/03/osszeomlott-ordog-nora-gyerekrablasokrol-meseltek-a-mexikoiak-video?utm_medium=social&utm_campaign=borsonline&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR1vGhbc-54iL6Ed68-yE0i5Al8KbAbtMYr47icX2YIgCim9yxQVSV1JKFU#Echobox=1680002894

Continue Reading

Ajanlo

To Top