Connect with us

Egyéb

Leszakította a szél egy pékség tetőszerkezetét – Hatalmas pusztítást végez az időjárás országszerte

Akkora a szél, hogy az egyik érdi pékségről a tetőt is lefújta – fotó

Akkora a szél, hogy az egyik érdi pékségről a tetőt is lefújta – fotó

Akkora volt a szél Érden, hogy az egyik pékségről a tetőt is lefújta, szinte az út közepére került.

Mint ahogy arról a Blikk is beszámolt: keddre szinte megbolondult az időjárás, ugyanis viharos szelek, repkedő mínuszok, hózápor tarolnak. A széllökések miatt pedig a Dunántúl egészére kiadták az elsőfokú vészjelzést.

Az orkánerejű szél Érd városát is elérte, Csőzik László, a település polgármestere Facebook-oldalán tette közzé, hogy az egyik pékségről a tetőt is lefújta a szél.

– Az orkánerejű szél lefújta a Duraku Pékség teljes tetőzetét, rá a villanypóznára a Velencei úton. Munkatársaim tájékoztattak, hogy egy kisfiú könnyebb sérülést szenvedett sajnos, de nem kellett, hogy elvigye a mentő. Áramszünet van. Kerüljék el a helyszínt. Tűzoltók, rendőrök, ELMŰ kinn, dolgoznak – írta bejegyzésében a polgármester.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság tájékoztatása szerint több mint ötszáz esetnél avatkoztak be a tűzoltók a hétfői vihar miatt: leginkább az útra, épületekre dőlt fák, sérült tetőszerkezetek és közművek miatt riasztották a tűzoltókat az ország több vármegyéjében – írja az MTI.

Forrás

Continue Reading

Ajanlo

To Top