Connect with us

Egyéb

Érintsd össze a mutató-, a hüvelyk- és a középső ujjadat, hihetetlen dolgot vonzol be az életedbe!

Érintsd össze a mutató-, a hüvelyk- és a középső ujjadat, hihetetlen dolgot vonzol be az életedbe!

1. Vágyaid megvalósításához – Kubera Pénz mudra

A KUBERÁ mantrákat az ősi kultúrákban is használták már. Eredete a régmúlt időkbe nyúlik vissza. A kubera mantra és kubera mudra segítik a pénz vonzást és az anyagi biztonság megteremtését.

Olvasd el a Kubera PÉNZ mudra, és a Kubera Pénz mantra,
gyakorlati útmutatóit.

1. Vágyaid megvalósításához – Kubera Pénz mudra

Kubera PÉNZ mudra

Mindkét kézzel, érintsd össze a mutató a hüvelyk, és a középső ujjadat. A kisujjadat és a gyűrűs ujjadat pedig hajlítsd be egészen a tenyered közepéig.

Sokan három új technikának ismerik a kubera mudrát az agykontrólból, tehát lehet hogy már korábban is használtad a kubera mudrát. – és most itt az ideje, hogy ha anyagi biztonságot szeretnél akkor végre pénzt hozzon a pénztárcádba a kubera mudra.

Mikor használd a Kubera PÉNZ mudrát:

Ha valamilyen vágyadat szeretnéd megvalósítani, és ehhez többlet energiára van szükséged. (kocsival parkolás, magasabb fizetés, számlák kifizetéséhez pénz, anyagi biztonság megteremtése)

[

]

Mitől működik a Kubera PÉNZ mudra:

– Hüvelyk ujjad az akaraterő, és a logikai megoldások kivitelezésében van segítségedre.
– Mutató ujjad a Jupiter ujj – amivel határozottan tudsz rámutatni azokra a dolgokra amiket szeretnél megkapni – a vágyak kijelölésében segít. Az ambícióidat, a sikeres előmenetelt tudja életedben támogatni, bármilyen kívánságod is van az életben.
– középső ujjad a Szaturnusz ujjad, mely a lényeges dolgok lerögzítését, és a lehetőségek kapuján való áthaladást segíti. (abban segít, hogy meglásd a csodás lehetőségeket, és hogy egyetlen fa se takarja el a kilátást.)
– a tenyered közepéhez érintett gyűrűs és kis ujjad segíti a harmónia megteremtését a szíveden keresztül. Oldja a stresszet és a segít, a szívből jövő dolgok megélésében. Nyugalmat, békét és harmóniát hoz az életedbe (addig is, míg a vágyak megvalósulásának útját járod.)

Hogyan használd a Kubera PÉNZ mudrát:

A kubera pénz mudrát amit vágy megvalósító mudrának is szokták hívni, akkor tudod a leghatékonyabban használni, ha mindkét kezeden egyszerre használod.

Érintsd össze könnyedén ujjaidat a kubera mudra kéztartása szerint, és közben nyugodtan lélegezz.

Használd hozzá a Kubera pénz mantrát, amit a Kubera mantra videót nézve végig hallgathatsz.

 Vágy megvalósító Kubera PÉNZ mantra, Kubera Mon

A kubera pénz mudrát amit vágy megvalósító mudrának is szokták hívni, akkor tudod a leghatékonyabban használni, ha mindkét kezeden egyszerre használod.

Érintsd össze könnyedén ujjaidat a kubera mudra kéztartása szerint, és közben nyugodtan lélegezz.

A felvételen hallható szöveg 108szor hangzik el
Om shreem om hreem shreem hreem kleem shreem kleem vitteswaraay namaha – hogy a Kubera mantra jólétvonzó rezgéseinek legyen ideje beépülni a test energia mezejébe.

A szavak segítik a szeretet, a szépség, a jólét, és megvilágosodás kiteljesedésén keresztül a vágyak magvalósulását, hogy az anyagi világban megnyilvánulhassanak azok az anyagi dolgok amelyekre vágysz, és meglegyen az a szándék, és hajlandóság benned amivel te előtudod segíteni hogy az életből minden könnyedén, ragyogva és örömmel megérkezhessen hozzád.

A Kubera mantra ennek a könnyedségnek a megélésében, és az összhang megteremtésében segít neked, hogy az anyagi világban a biztonságot megélhesd, megtapasztalhasd, és élvezhesd ennek pozitív energiáit.

Kubera PÉNZ yantra számai

A Kubera yantrán a számok soronként mindig a 72 számot adják ki. Így egy misztikus számsort alkotnak, ami a pénzügyi sikereket segíti.

A Kubera yantra egy kozmikus “antenna” ami segíti a pénz vonzást. A nagyobb eredmény érdekében: Hallgasd hozzá a Kubera mantra videót.

A cikk forrása: https://www.minden-egyben.com/eletmod-egeszseg/erintsd-ossze-a-mutato-a-huvelyk-es-a?fbclid=IwAR0le2qNld1i6Lf2e5zL54EK7tRCF9sowCSvH72LcSOr2x4C1Rv-Kl_WY9c

Continue Reading

Ajanlo

To Top