Connect with us

Egyéb

Nagyot fordult a világ Alekosszal, minden mexikói nő őt akarja

Nagyot fordult a világ Alekosszal, minden mexikói nő őt akarja

Váratlan népszerűségre tett szert az Ázsia Expressz sztárja.

A TV2 kétségtelenül bátor, de remek döntést hozott azzal, hogy beválogatta az Ázsia Expresszbe a szokatlan és igencsak provokatív eszmefuttatásairól elhíresült Alekoszt, aki (valljuk be), az utóbbi években bőven tett azért, hogy ne merüljön a feledés homályába.

Alekosz és Réka a reptéren Fotó: Nagy Alekosz

Ahogy arról már a Bors is beszámolt, nem is olyan régen még a horgászokkal harcolt, akik bosszúból döglött halakat szórtak szét a kertjében, pár nappal ezelőtt pedig a fiatal énekes, Peter Srámek vált a célpontjává. A provokáció hellén hőse akkor azon pöccent be, hogy Srámek megvette Zámbó Jimmy legendás Mercedesét, és azzal furikázik a fellépéseire, ahelyett, hogy egy csepeli múzeumban helyezné el a csodajárgányt.

Irány Mexikó!

Alekosz kedd reggel szállt repülőre, azzal az eltökélt szándékkal, hogy megnyeri az Ázsia Expressz legújabb évadát. Partnernője nem más, mint az iskolatitkárként dolgozó, szőke Réka, aki olykor Alekosz barátja, olykor a szeretője, ez állítólag csak a férfi hangulatától függ. Miért kéne mindent előre eldönteni?

Fotó: TV2

Természetesen, ahogy azt sejteni lehetett, már az utazás legeleje sem volt egyszerű, sokkal inkább tipikus. A szigorú elvrendszer szerint élő celeb ugyanis sérelmezte, hogy a repülőgép pilótája nő, szerinte ugyanis egy hölgynek nem illendő férfias munkát végeznie. A fedélzeten később össze is balhézott vele, mondván, a nő összevissza nyomkodta a gombokat. Hogy pontosan milyen gombokra gondolt, azt jótékony homály fedi. Az első éjszaka jött az újabb ámokfutás a hergelés császárától. Partnernője, Réka a következőkről számolt be a Facebookon:

„Szuper éjszakának indult. Hálásan elnyúltunk a pihe-puha ágyon, hogy az utazás fáradalmait kialudhassuk. Alek átléphetett valami érzelmi határt, mert a párna hatalmas mérete és magassága miatt kikérte a panaszkönyvet hajnalban a hotel alkalmazottjától. A recepciós szerencsére nem értette, mit magyaráz, mert csak angolul és spanyolul beszél. Most megyünk reggelizni. Isten óvja a szakácsokat” – számolt be Alekosz újabb botrányáról Réka.

A nők körében jött, látott és győzött

Természetesen ezekről a botrányokról a Mexikóban élő lányok, asszonyok mit sem tudnak, Alekoszban pedig lehet valami különleges vonzerő a számukra, Réka állítása szerint ugyanis a szebbik nem képviselői valósággal eszüket vesztik tőle. Az az általános tendencia, hogy amerikainak nézik, Réka pedig hiába magyarázza nekik, hogy igazából Érdről érkezett, ezt nem érti senki, hiszen nem is ismerik a Pest megyei városkát.

“A mexikói Bimbó utcában vagyunk. Számomra is meglepő és hihetetlen, de Alekot valamiért nagyon környékezik a mexikói nők. Többen úgy gondolják, hogy Alek amerikai. Én mondom nekik, hogy érdi, de nem hiszik el. Döbbenet! Nem örülök, de ő nagyon élvezi ezt”  – állt az újabb beszámolóban.

Ki tudja, talán egy mexikói mentalitású hölgynek sikerül elrabolnia Alekosz szívét.

Forrás

Continue Reading

Ajanlo

To Top