Connect with us

Egyéb

Bereczki Zoltán elsírta magát, amikor meglátta, mit tesz a kislánya

Bereczki Zoltán elsírta magát, amikor meglátta, mit tesz a kislánya

Könnyek közt mesélt róla.

A 46 éves Bereczki Zoltán mindig önazonosan élte a szakmai életét: soha nem a biztonságot választotta, mindig fontosabb volt neki a szabadság. A színész-producer most is meglepő döntést hozott, amitől mindenkinek megdobbant a szíve: majd minden szerepét visszaadja. Mégpedig kisebbik lánya, Flóra miatt .

Az ATV Húzós című műsorában Rónai Egon tette fel a kérdést Zolinak: Van olyan fontos még a színpad, mint amikor elkezdted? „Közel se” – érkezett a meglepő válasz. Ekkor derült ki, hogy csak A dolgok, amikért érdemes élni című, egyszemélyes darabot tartja meg a Játékszínben, de a Centrál Színházban minden szerepét visszaadta. Mint mondta, 46 évesen már máshol találja meg a boldogságot, mint a pályája elején.

– Huszonvalahány évvel ezelőtt azért mentem fel a színpadra, hogy engem szeressenek.… Arra jöttem rá, hogy nem ott van a boldogság, ahol én keresem. Nem a nagy zajban, nem az állótapsban, nem a sok tízezer ember a stadionban. Az egy adrenalin – olyan, mint a drog: mindig több és több kell.

Így aztán első gyermeke, a már 16 éves Zorka mellett nem is igazán tudott ott lenni. Mint elmondta, akkor rengeteget dolgozott, kevésbé tudott apuka lenni. Ám a másfél éves Flóra esetében nem akarja újra ezt a hibát elkövetni.

– Tizenöt év különbség van köztük, megváltoztam persze, legalább is nagyon remélem – mondta hozzátéve: a hivatása ma főleg az apaság. Már csak azért is, mert felesége, Bata Éva éppen visszatért a színpadra. – Bemutatója lesz a Radnótiban, főpróbahete van és én vagyok a gyerekkel… Apuka akartam lenni, és azt félig nem lehet. Nagyon vágytam arra, hogy ezt jól csináljam most ebben a körben. A tegnapi fürdetésnél a gyerekről levettem a pelenkát, és visongva rohangált körbe a lakásban… akkor úgy… – és ekkor Zoli annyira elérzékenyült a felidézett pillanattól, hogy elsírta magát – .. Nem is tudtam, hogy így meg tudok hatódni. De a nagyobbiktól is. Jó dolgaik vannak… Na, beszéljünk másról – mondta nevetve, hogy leplezze a könnyeit.

Ezért jött el az Operettből

Zoli egyszer már lépett hasonlóan meglepőt: 2011 végén az Operettet hagyta ott hirtelen 18 év után. De ennek okairól is csak most beszélt: „Nyilván nem adja ki az ember ezt névvel és címmel, de nem volt az a hangulat már ott, ami miatt az ember héttől tízig jól érezte magát…” Akkor Puskás Tamás a Centrál igazgatója azzal hívta fel, hogy van egy kis szerep az Illatszertárban, lenne-e kedve játszani. Amikor Zoli meghallotta, hogy az egyik szereplő Kern András lesz, azonnal igent mondott. És a teátrumban onnantól egymás után kapta a szerepeket.

A cikk forrása: https://blikkruzs.blikk.hu/sztarok/magyar-sztarok/bereczki-zoltan-flora-gyerekneveles/c0c4bhw?utm=b-right-offer

Continue Reading

Ajanlo

To Top