Connect with us

Egyéb

Tragédia történt: összeesett és meghalt egy 11 éves kislány az iskolában

Tragédia történt: összeesett és meghalt egy 11 éves kislány az iskolában

A 11 éves lány meghalt, miután összeesett az iskolai játszótéren.

Az iskolában összeesett és meghalt egy 11 éves kislány. Szülei teljesen összetörtek, a szobáját is érintetlenül hagyták. Most pénzt gyűjtenek egy olyan szervezet számára, akik a gyászban segítik az embereket.

Fotó: GoFundMe

A 11 éves Neve 2021 márciusában esett össze az oxfordshire-i Dicot Girls Schoolban, és édesanyjával és apjával később közölték, hogy agyaneurizmája van. Kómába helyezték, de másnap elhunyt.

Most, két évvel a sokkoló nap után, a szülei elárulták, hogy a szobáját még mindig érintetlenül hagyták és “minden nap beszélnek vele”.

Az édesanya, Mary Parlett ezt mondta az Oxford Mailnek: „Nyitva tartjuk az ajtót, és minden nap bemegyünk beszélni vele. Neve választotta ki a szőnyeget a szobájába, és nagyon izgatott volt. A szobája pontosan olyan volt, amilyennek szerette volna. Amikor valami ennyire traumatikus történik veled, úgy érzed, szinte egy buborékban élsz, és az idő fogalma teljesen megváltozik – nem tudom felfogni, hogy két év telt el, és két évet túléltünk.”

Eközben a család egyik barátja, Vicky Lay azt tervezi, hogy az ő tiszteletükre még idén lefutja a London Maratont.

A JustGiving oldalán ezt írta : „Neve összeesett az iskolában, és soha nem tért magához. Briliáns, életvidám, gyönyörű 11 éves lány volt, aki imádta az éneklést, a könyveket és a kutyáit, de leginkább a családját és a barátait. Kimondhatatlanul szerették, és nagyon sokaknak hiányzik. Pénzt fogunk gyűjteni az oxfordi Helen & Douglas House (HDH) számára, akik a halála utáni hetekben gondoskodtak Neve-ről és családjáról, biztosítva azt az egyedülálló támogatást és kényelmet, amelyre szükségük volt egy ilyen pusztító időszakban és az azóta eltelt években. Elképzelhetetlen, milyen lehet elveszteni egy gyermeket, és nem tudni, mi tenné elviselhetőbbé a dolgokat. De a HDH és csodálatos munkatársaik 1982 óta támogatják az olyan családokat, mint Neve és a hosszan tartó betegségben szenvedő gyermekeket. Ők voltak a világon az első gyermekhospice.”

A cikk forrása: https://www.borsonline.hu/aktualis/2023/03/tragedia-tortent-osszeesett-es-meghalt-egy-11-eves-kislany-az-iskolaban?utm_medium=social&utm_campaign=borsonline&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR06f-yzhu6N3nZJDWOYMgp1TxaA5qHHvaa77yOTq-FIfwwmwngIXXgtN2c#Echobox=1679577398

 

Continue Reading

Ajanlo

To Top