Connect with us

Egyéb

33 éve ez a kisbaba nem különbözött a többiektől… most ő a legszebb férfi a világon!

Bár egy férfi esetében sokunk számára kissé különös a “szép” jelzőt használni, Omar Borkan mégis ezzel az állandó jelzővel lett ismert széles e világon. Hozzáteszem, a jelzőt nem saját magára kezdte el alkalmazni, hanem egy különös kiutasítás, és az ahhoz fűzött indoklás alapján terjedt el a világsajtóban.

Omart két másik társával azért tiltották ki Szaúd-Arábiából néhány évvel ezelőtt, mert “túlságosan szépek”. Az esetről írt a Daily Mail és a Huffinton Post is.

Az azóta világszerte ismertté vált férfi az Egyesült Arab Emírségekből származik, Szaúd-Arábiába pedig egy helyi kulturális rendezvényre utazott. Az országban azonban úgy gondolták, hogy egy feltűnően jóképű férfi veszélyt jelent a fiatal hölgyek jó erkölcsére.

Így nézett ki kisgyermekként:

A kiutasítás azonban jót tett Omar ismertségének, rengeteg követője és szimpatizánsa van a világhálón, és számos filmszerepet is kapott annak hála, hogy az egész világon sokan tudják, hogy ki ő, és mi történt vele. A külseje miatti letartóztatás következtében ráaggatták a “Legszebb férfi a világon” címet.

Omar Borkan Al Gala egyébként divatfotós, de színészként is dolgozik, ahogyan írtuk, mellette pedig verseket ír. Aktivistaként is számon tartják őt, mivel küzd a Szaúd-Arábiai nők jogaiért.

Omar egyébként már házas, és gyermeke is van. A család Dubaiban él.

Íme egy videó is Omarról, aki egyébként a háziállatokat is imádja, különösen a cicák a kedvencei:

Tényleg olyan jó pasi? Neked mi a véleményed?

 

A cikk forrása: https://tudnodkell.info/33-eve-ez-a-kisbaba-nem-kulonbozott-a-tobbiektol-most-o-a-legszebb-ferfi-a-vilagon/?fbclid=IwAR2pWoVDFBp5gk0Rv5ZX4ZnL6i-yqYwBFSL_LeacJB_nBuWJBnpL_S9EK70

Continue Reading

Ajanlo

To Top