Connect with us

Sztársztorik

Orosz Barbara ilyen gyönyörű menyasszony volt: megjött az első kép az esküvőről

Ahogy tegnap mi is megírtuk, Orosz Barbara március harmadikán férjhez ment. Francia szerelmével a lehető legromantikusabb módon, Párizs legpatinásabb városházáján mondták ki az igent, ráadásul a helyszín közel volt ahhoz a metróállomáshoz, ahol filmbe illő módon megismerkedtek.

A Mokka műsorvezetője és kedvese gyakorlatilag az első pillanattól érezték, Isten is egymásnak teremtette őket. Sorsszerű volt a találkozásuk, és nagyon sok a közös bennük, korábban mindketten féltek az elköteleződéstől, előző kapcsolataikból alig akadt valaki, akit bemutattak volna a barátaiknak és családjuknak.

Orosz Barbara esküvője

Egymással kapcsolatban azonban nem volt kérdés, tudták, össze fognak házasodni. Az esküvővel viszont mindössze egy probléma merült fel: hogyan oldják meg, hogy mindkét család részt vegyen a lagzin. Idősebb rokonaikat nem szívesen ültették volna repülőre, így abban állapodtak meg, három szertartást tartanak. A Hot! magazin címlapfotója az első, párizsi menyegzőn készült – először mutatkoztak együtt nyilvánosan.

A tévés csodaszép menyasszony volt: klasszikus, hófehér csipkeruhában állt az oltár elé, amelyet a Daalarna divatház tervezője álmodott meg a számára.

– Az esküvőnkre Benes Anita tervezte a gyönyörű csipkeruhámat. Tökéletesen érezte, hogy mi állítja el a szerelmem lélegzetét, amikor megpillant. Vecsei Zsófi különleges fejdíszt álmodott meg nekem, Cagi barátnőm pedig egy szépséges düseszkabáttal lepett meg.

Continue Reading

Ajanlo

To Top