Connect with us

Sztársztorik

EZ MÁR SOK: Tóth Andi pofátlan dolgott tett, kirúghatják a Sztárban Sztárból

Tóth Andi élő adásban orbitális hibát vétett, aminek súlyos következménye is lehet.

Ketten is távoztak a Sztárban sztár legutóbbi adásából: Kamarás Iván és Kiss Ernő Zsolt esett ki vasárnap, de ezt minden néző láthatta a televízióban. Amit viszont senki sem látott, hogy Tóth Andi milyen hatalmas hibát vétett az élő adásban.

Az egyik reklámszünet után ugyanis az énekesnő nem ült vissza időben a helyére, így aztán amikor a stúdió visszakapta a képet és a hangot, Andi nélkül folytatódott a showműsor. Természetesen a készítők ügyesen játszottak a kameraképekkel, ezért tényleg senkinek sem tűnt fel az énekesnő hiánya; legalábbis azoknak nem, akik a tvben követték az adást.

A stúdióban tartózkodók viszont mindent láttak és hallottak; azt is, amikor a felvételvezető egyre hangosabban és ingerültebben szólítja Tóth Andit a helyére:

„Egy perc van adásig, hol van Tóth Andi? Tóth Andi, ülj vissza a zsűriszékbe! Fél perc… Húsz másodperc… Tóth Andi! Hol van Tóth Andi?”

A Blikk amatőr felvételén jól látszik, hogy Andi valóban később érkezett meg, mint a többiek.

(Fotó: Blikk)

Egy bennfentes szerint Tóth Andi azért nem ért vissza a kezdésre, mert minden szünetben kimegy a kutyájához, kiviszi néhány percre a TV2 udvarára, és olykor elnézi az időt. Ez azért is érdekes, mert minden versenyző és zsűritag mellé ki van rendelve egy-egy gyakornok, akiknek az a dolguk, hogy ilyen késések és kellemetlenségek ne történhessenek élő adásban. Így aztán érthetetlen, hogy Tóth Andi hogy tudott ennek ellenére is lecsúszni a kezdésről, mindazonáltal ez komoly következményeket is vonhat maga után.

Sokakban felmerülhet a kérdés, hogy ezek után kirúgják-e az énekesnőt a produkcióból, vagy részesítik-e bármiféle büntetésben, de a TV2 sajtóosztálya válaszából ítélve nem:

„Tóth Andi, amikorra kellett, a helyén ült, az élő adás menetét nem zavarta meg”

– írták.

Continue Reading

Ajanlo

To Top