Connect with us

Mindennapok

Sosem hallott családi drámáról mesélt Kulcsár Edina

Sosem hallott családi drámáról mesélt Kulcsár Edina. A szépségkirálynő-modell közösségi oldalán rengeteget posztol az édesanyjáról, Krisztináról és Anci mamáról. Azt azonban kevesen tudják, hogy a 92 éves asszony nem Edina nagymamája, hanem a dédmamája. Az influenszer ugyanis sosem ismerhette a nagymamáját, aki pici korában intézetbe adta Edina édesanyját, így aztán nem is találkoztak vele soha…

– A nagymamámat nem ismertem, de igazából anyu sem. Még egészen kicsi volt, amikor intézetbe adta őt, majd a dédmamám hozta ki onnan kétéves korában. Onnantól ő nevelte anyukámat, aki mindig is úgy tekintett rá, mintha az édesanyja lenne. Sőt, mivel anyu nagyon fiatalon, 18 évesen szült engem, volt, aki azt gondolta rólunk, hogy mi testvérek vagyunk és Anci mama az anyukánk – kezdte a Blikknek Kulcsár Edina, aki mára ugyan már feldolgozta a történteket, de azt azért fájlalja, hogy az anyai nagymamáját, aki ma már nem él, sosem ismerhette.

Kulcsár EdinaFORRÁS: INSTAGRAM/KULCSAREDINA

– Már gyerekként tudtam erről a történetről, és el is fogadtam, valahogy így nőttem fel, hogy ezt tudtam… teljesen természetes volt. Anyu is maminak hívja Anci mamát, a gyerekek is így szólítják. Arról, hogy miért adta anyut intézetbe az édesanyja, nem tudunk semmit, csak azt, hogy egyik gyerekére sem volt kíváncsi. Sőt, anyu testvéreiről sem tudunk semmit, mert az intézet nem ad ki semmilyen információt az örökbe fogadott gyerekekről.

Continue Reading

Ajanlo

To Top