Connect with us

Egyéb

Rengetegen aggódnak! Tényleg ez történik Tóth Andi és Marics Peti kapcsolatával?

Rengetegen aggódnak! Tényleg ez történik Tóth Andi és Marics Peti kapcsolatával?

Mindenki kutatja az okokat.

Az egész zenei szakma napok óta Tóth Andi visszavonulásáról beszél. Sokan megdöbbentek a döntésén, persze összeesküvés-elméletek is születnek a háta mögött. Mindenki az igazi okát keresi, miért döntött így. Többen megértik őt, de vannak, akik nagyon féltik, és úgy gondolják, ez a döntése további negatív dolgokat hozhat az életében. Szikra Róbertnek is Andi jövője körül forognak a gondolatai, hogyan tudná meggyőzni a fiatal, tehetséges mentoráltját, hogy folytassa a pályafutását.

Párjának, Marics Petinek meg sem fordult ilyesmi a fejében, hogy ő is abbahagyná az éneklést. Sokan úgy gondolják a szakmából, hogy ez a későbbiekben akár szakításhoz is vezethet. Peti dolgozik tovább a rivaldafényben, míg Andi otthon várja csendben, esetleg valamilyen civil foglalkozást űzve. A fiatal énekesek ugyan nem rivalizálnak egymással, örülnek egymás sikereinek, de ez hosszútávon a teljesen másfajta életmód megmérgezheti a kapcsolatukat.

A cikk forrása: https://blikkruzs.blikk.hu/sztarok/magyar-sztarok/toth-andi-marics-peti-parkapcsolat/ydl3812?utm_source=right-offer-box&utm_medium=ajanlo&utm_campaign=ruzs_ajanlo

Continue Reading

Ajanlo

To Top