Connect with us

Egyéb

Kevesen tudják ezt G.w.M édesanyjáról, most lehet, hogy nagyon meg fogsz lepődni

Kevesen tudják ezt G.w.M édesanyjáról, most lehet, hogy nagyon meg fogsz lepődni

Pedig ez az igazság, maga G.w.M is kimondta.

A híres rapper G.w.M édesanyja is jól ismert a rajongók körében, hiszen fiatalok és idősek egyaránt megőrülnek a Valéria TikTok-videóiért. A 44 éves asszonyt közel 11 ezer ember követi főzős videói miatt.

Rajongói rendszeresen szólnak hozzá a videóihoz megköszönve egy-egy receptet, sőt… Valaki legutóbb azt írta, szívesen lenne Kulcsár Edina helyében, ugyanis nagyon örülne egy ilyen anyósnak.

– Annyira jókat főzöl, szuper ötleteket adsz! – írta valaki.

Tök aranyos vagy, hogy megosztod ezeket velünk. Egyébként bocsi a kérdésért, de Edinával is szoktál együtt főzni? Én nagyon örülnék egy ilyen anyósnak

kedveskedett egy tinédzser lány.

Kemény asszony

– Anyukám az egyik példaképem. A mi kapcsolatunk nagyon szoros… Olyan mély beszélgetésekbe tudok vele keveredni, amit egyébként nem biztos, hogy egy fiú gyermek az édesanyjával osztana meg. Anyám kemény asszony, hiába mosolygós, én nagyon féltem tőle kicsinek. Ha férfi lenne, szerintem kidobó lenne! – mesélte G.w.M.

A cikk forrása: https://blikkruzs.blikk.hu/sztarok/magyar-sztarok/gwm-anyukaja-fozes-gyerekkor/se26z72?utm_source=blikkruzs&utm_medium=layer&utm_campaign=nepszeru

Continue Reading

Ajanlo

To Top