Connect with us

Egyéb

„Örökké a szívemben maradsz” – jelentette be a híresség, meghalt a 2 éves kislánya

„Örökké a szívemben maradsz” – jelentette be a híresség, meghalt a 2 éves kislánya

Az epilepszia egy súlyos fajtájával küzdött a kislány.

 

Meghalt a népszerű angol krikettjátékos, Matt Dunn kislánya – jelentette a sportoló valamint klubja, a Surrey County. Florence mindössze 2 éves volt és a hivatalos közlemény arra is kitért, hogy úgynevezett Dravet-szindrómával, azaz az epilepszia egyik súlyos fajtájával küzdött. A klub igazgatója, Alex Stweart őszinte részvétét fejezte ki az egész családnak.

Mindannyian magunk alatt vagyunk Florence halála miatt, a legjobbakat kívánjuk az egész családnak

– fogalmazott a közleményben a klubigazgató. Hozzátette, minden támogatást megadnak játékosuknak és családjának, amit csak tudnak ebben a nehéz időszakban. A gyászoló édesapa később egy fotót osztott meg elhunyt lányáról a hivatalosa Instagram oldalán.

Örökké a szívemben maradsz

 

– írta a kép mellé Matt Dunn, amit elárasztottak a kommentek. A rajongók egy emberként gyászolnak, és részvétüket fejezik ki a sportoló közösségi oldalán.

A Dravet-szindrómában szenvedő újszülöttek nem mutatnak eltérést a megszokottól, azonban féléves kor körül jelentkeznek az első epilepsziás rohamok. Amik a legtöbb esetben sűrűvé válnak. A betegséget – amely befolyásolja a gyermek fejlődését – lassabb pszichomotoros fejlődés, autisztikus vonások, alvászavar és egyensúlyzavar egészíti ki.

 

(via)

 

 

 

A cikk forrása: https://www.borsonline.hu/sport/2023/03/matt-dunn-lanya-meghalt

Continue Reading

Ajanlo

To Top