Connect with us

Egyéb

Most érkezett a hír Boros Lajosról

Boros Lajos kiállította a képeit: akár 150 ezret is megérnek a legendás rádiós alkotásai

Boros Lajos kiállította a képeit: akár 150 ezret is megérnek a legendás rádiós alkotásai

Kiállították Boros Lajos képeit egy fővárosi irodaházban. A legendás rádiós műsorvezető hosszú éveken át készített fotókat, amelyeket aztán számítógépes programokkal módosított.

A képeket ráadásul meg is lehet venni, és nem is akármennyiért: van olyan, amely 30-40 ezret, de olyan is, ami akár 100-150 ezer forintot is ér.

Ezeket nem volt olcsó anno vászonra feszíttetni, bekereteztetni, ráadásul egy ideje már nem készítek képeket, így ezek lassan tényleg gyűjtői darabok – nevetett Boros Lajos, aki azt is elárulta, hogy a most kiállított 22 képet két hétig láthatják majd az Agora Irodaházban.

A rádiós legenda fotókat készített és átalakította azokat számítógépes programokkal / Fotó: Zsolnai Péter

A rádiós legenda fotókat készített, majd átalakította azokat számítógépes programokkal / Fotó: Zsolnai Péter

 

Már tárgyalunk arról, hogy esetleg más helyeken is láthatják majd az emberek ezeket az alkotásokat… lesz ebből még vándorkiállítás – büszkélkedett Boros Lajos, akitől nem idegen, hogy a nagy nyilvánosság előtt megmutassa a műveit. Tizenegy évvel ezelőtt, amikor a rádiós nyugdíjba vonult a Bumerángból, egy kiállítással búcsúztatták el a rajongói és a kollégái, Bochkor Gábor és Voga János. Ráadásul a tárlatot egy igazán különleges helyen szerveztek meg: a salzburgi Hangar 7-ben, a Red Bull főhadiszállásán.

Kiállították Boros Lajos képeit egy fővárosi irodaházban / Fotó: Zsolnai Péter

Kiállították Boros Lajos képeit egy fővárosi irodaházban / Fotó: Zsolnai Péter

 

Forrás

Continue Reading

Ajanlo

To Top