Connect with us

Egyéb

Megszületett Debreczeni Zita és Gianni Annoni második gyermeke – ITT VANNAK AZ ELSŐ KÉPEK:

Megszületett Debreczeni Zita és Gianni Annoni második gyermeke

Megszületett Debreczeni Zita és Gianni Annoni második gyermeke

Másodszor is bekövetkezett a csoda Debreczeni Zita és Gianni Annoni életében: megszületett második gyermekük.

A Blikk kórházi forrásokból megtudta: megszületett az egykori modellből lett fotós és az olasz konyha magyar királyának második kisfia. A házaspár szinte emberfeletti erőről tett tanúbizonyságot az elmúlt években, hiszen sok küzdelemmel teli időszak után több mint két és fél éve először, most pedig másodszor is szülők lehetnek! Zitának és Gianninak ugyanis az orvosok segítségét kellett kérniük, hogy átélhessék a boldogságot, amelyet a szerelmespár most második alkalommal is átélhet, Gianfranco Máté mellé egy újabb kisfiú érkezett meg a családba.

Zita egyébként hősiesen viselte az édes terhet, igaz, pár hónapja ő maga árulta el közösségi oldalán, hogy a második terhessége bizony nagyobb kihívás.

– Egyértelműen a második várandósságom a nehezebb! Most van egy kétéves, örökmozgó, dacos kisfiam, aki folyamatos figyelmet igényel. Az első babát a Covid idején vártam, és lényegesen többet tudtam pihenni – válaszolta akkor Instagram-sztorijában Zita, aki hozzátette: szíve szerint folyton aludna, de – sajnos – ezt nem teheti meg.

A házaspár életében azért is hatalmas boldogság a második kisfiuk világra jötte, mert alig egy évvel ezelőtt átélték a szülők rémálmát, elvesztették születendő babájukat.

– Nem beszéltem még erről, de… volt egy spontán vetélésem márciusban, a 10. héten, ami nagy trauma volt. Autóban ültünk, félre kellett állnunk az úton, és a férjem, Gianni azonnal a kórházba sietett velem, toltak is be a műtőbe – árulta el az egykori modell a szeptemberi InStyle magazinnak adott interjújában, amelyben azt is felelevenítette, hogy korábban soha nem vesztett magzatot, noha korábban hat éven át kilencszer próbálkoztak sikertelenül lombikbeültetéssel, mire a tizedik sikerült, és megszülethetett Gianfranco.

BLIKK DOSSZIÉ
mappa
mappa

Debreczeni Zita

Rajongsz a sportokért? Mi is!

Exkluzív hírekkel, naprakész eredményekkel és izgalmas szurkolói tartalmakkal várunk, hogy mindig képben legyél kedvenceidről!
www.sportal.hu – Együtt a lelátón!

debreczeni zita

Gianni Annoni

megszületett

kisfia

gólyahír

Forrás

 

Continue Reading

Ajanlo

To Top