Connect with us

Mindennapok

MOST ÉRKEZETT: Lövések dördültek Tatabányán – egy férfi őrjöngött, lövöldözött majd késelt is

Akkor vesztette el önuralmát a férfi, amikor korábbi párját egy másik férfi mellett meglátta. A bíróság előtt kell elszámolnia a tettéért.

Gáz-riasztófegyverrel és késsel támadt egy férfi egy másikra Tatabányán, a Komárom-Esztergom Vármegyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés miatt indítványozta a letartóztatását pénteken.

Pisztoly
Képünk illusztráció / Fotó: Pixabay

A főügyészség az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta, a megalapozott gyanú szerint az elkövető csütörtök este a városban sétálva összetalálkozott az ittas sértettel és párjával, aki korábban a gyanúsított barátnője volt.

A támadó közelről többször rálőtt a másik férfira. A sértett a földre esett, ezt követően a gyanúsított késsel többször hátba szúrta. A megtámadott férfi életveszélyesen megsérült.

A főügyészség kezdeményezte, hogy a Tatabányai Járásbíróság nyomozási bírája egy hónapra rendelje el a gyanúsított letartóztatását, mivel fennáll a bizonyítás megnehezítésének veszélye. Az indítványról a gyanúsított kihallgatását követően dönt majd a bíróság – olvasható a közleményben.

Continue Reading

Ajanlo

To Top