Connect with us

Egyéb

Elfogadta a sorsát Reviczky Gábor: megtudta, mennyi ideje van hátra …

Elfogadta a sorsát Reviczky Gábor: megtudta, mennyi ideje van hátra …

Fotó: MTI/Zih Zsolt

Elfogadta a sorsát Reviczky Gábor: megtudta, mennyi ideje van még hátraKi ne lenne kíváncsi arra, mi fog vele történni? Vagy arra, mikor találkozik élete párjával, hány gyereke lesz stb. Azt viszont kevesen mernék megkérdezni, hány évig fognak élni.
Reviczky Gábor a Mi kis Falunk állatorvosa, azonban ettől se rettent meg. A Sorry magazinnak adott interjújában elárulta, egyezer pálmalevelekből jósoltak neki, és a döbbenetesen valós tények után, még azt is megtudta, meddig fog élni.

 

De mik azok a pálmalevelek? Úgy tarják, hogy Indiában több ezer évvel ezelőtt kiválasztott bölcsek egy csoportja pálmalevelekre jegyezte le az Istenek üzeneteit. Az üzenetek emberekhez szólnak, akár ma élőkhöz is.
Akinek van saját pálmalevél üzenete, az bepillantást nyerhet a sorsába, megismerheti valódi életfeladatát, sőt, még a jövőjét is. Így tudta meg a Művész Úr is halálának időpontját. Így nyilatkozott:

„Én találtam egy olyan férfit, aki pálmalevélből olvasta ki az életutamat. Ez egy azonosítással kezdődik: a jós pontosan elmondta a gyerekeim nevét, korát, a születési időnket. Ráadásul amikor egy indiai férfi tökéletes akcentussal ejti ki a magyar neveket, az elég félelmetes – Bár a magánéletről nem esett sok szó, azt elmondta, hogy hány évesen fogok meghalni. 79 éves koromig fogok élni, még csak hetven vagyok, tehát az előrejelzés szerint kevesebb mint tíz év van hátra. –a színész egyáltalán nem kételkedik a levelek pontosságában – Ha úgy olvasnak fel valamit, hogy a beazonosításnál minden stimmel, miért ne hinném el?!”
A 70 éves művész februárban azt nyilatkozta a Mokkának, egy kis pihenésre van szüksége, és így nem válla egyelőre több színházi szerepet. Ekkor mesélt édesanyja betegségéről is. Arról, milyen nehéz volt ezt gyerekfejjel kezelnie. Az alábbi videóban meghallgathatod a teljes interjút:

Forrás

Continue Reading

Ajanlo

To Top