Connect with us

Egyéb

Elismerésre méltó módon ápolja nagymamáját a 7 éves Danika

Elismerésre méltó módon ápolja nagymamáját a 7 éves Danika


Hét éves Danika elhatározta, hogy meggyógyítja nagyiját!
Danikát elhagyta az édesapja, akit nem is ismer. A nagymama, Juci mama agyvérzést szenvedett el. A kisfiú igazi segítő csoda, mert eldöntötte, hogy Ő majd meggyógyítja a nagyiját és mindent meg is tesz ennek érdekében.

Tiszteletre és csodálatra méltó módon úgy tanítja a nagyikát beszélni tanulni, mint egy logopédus és úgy labdázik vele, mint egy gyógytornász. Teljesen felvette a férfiszerepet, ami varázslatos érték, de a gyermekkorát ki adja vissza neki?
A kisfiú mindannyiunk számára üzenetet közvetít. „Szerethető vagyok, képes vagyok rá!” – egy hétéves kisfiú jelmondata. Ő már tudja, amit sokan még egy hosszú élettel a hátunk mögött sem, hogy a szeretet mindent felülír, mindent gyógyít, mindent hisz és mindig remél. Akárcsak Pál apostol szavai csengenének vissza a kisfiún keresztül. Danika nem ismeri az apukáját és anyukája is korán elhagyta.

Az egyetlen biztos pont az életében Juci mama, akit pedig az agyvérzés levett a lábáról és egy napon ágyba kényszerítette váratlanul.


A kisfiú most már csak a nagynénjére számíthat, Melindára, aki becsülettel és szeretettel gondját viseli a nagymaminak és közben ugyanazon áldozatos szeretettel és odaadással és tiszta becsülettel neveli a kisfiút, aki már Melindát tekinti anyukájának. A kis család sajnos havonta 85 ezer forintból gazdálkodik, ennek ellenére erejükön felül is mindent megpróbálnak megadni a kitűnően tanuló Danikának.

Danika korához képest sokkal érettebb, nagy odaadásról és türelemről tesz napról – napra tanúbizonyságot. Ő bizony a kis fejébe és érzelmes, szerető szívébe vette, hogy talpra állítja, és megtanítja újra beszélni az 51 éves nagymamát. Hát hiába a színtiszta, önzetlen, feltétel nélküli szeretet túlmutat mindenen és ezt nekünk pont egy hét éves kisgyerek tanítja meg.

A gondosan szerető Melinda minden vágya egy gyerekszoba, mivel a 7 éves kisfiúval egy helyiségen osztoznak. Danika, mint a korabeliek akár vágyhatna éppen meleg vízre, mellékhelyiségre a házban, szép ruhákra vagy akár több játékra. Ennek ellenére a kisautóit karácsonykor bedobozolta és elküldte olyanoknak, akiknek nincsen.
Kérlek oszd meg ,hogy mindenkihez eljusson. Köszönöm!

Címlapfotó: RTL

Forrás

Continue Reading

Ajanlo

To Top