Connect with us

Egyéb

Evelin kiborította a bilit! Ezért a fiatal nőért hagyta el Beát és a 2 lányát Győző : Ki nem találod ki az, pedig tuti ismered!

Evelin kiborította a bilit! Ezért a fiatal nőért hagyta el Beát és a 2 lányát Győző : Ki nem találod ki az, pedig tuti ismered!

FOTÓ: WEBER ZSOLT

Évekkel ezelőtt elhagyta családját egy fiatal lányért,a Gáspár család női tagjai mai napig nem tudták elfogadni az estet. Győzike állítja: szerelmes volt a lányba.

Egyikük sem szívesen beszél az esetről, ezúttal sem az érintettek, hanem Evelin volt, aki felemlegette a témát, és az ATV stúdiójában, a vasárnap látható Esti Frizbi Hajdú Péterrel című műsorban borította a bilit.
A műsorvezető dicsérte vendégét, hogy Bea az egyetlen nő az életében. Evelinnek több se kellett, felkapta a vizet és kipakolt apja titkos szerelméről. A lány nem más volt mint VV Gigi.

Győzike egy erotika kiállításon találkozott a lánnyal,aki ott hoszteszkedett,egyből szerelmes lett celebünk. Hamarosan már viszony alakult ki köztük a fiatal lánnyal.
VV Gigi tagadja az esetet,állítása szerint Győzike megkörnyékezte őt,de ő visszautasította .Többen nem így tudják.GspárEvelin szerint apja ma sem hagyott fel a csajozással,Győzike erre csak annyit mondott jót tesz az hiúságának.Bea asszony szerint Győzike már többször megcsalta őt,de megbocsájtott neki.

Forrás

Continue Reading

Ajanlo

To Top