Connect with us

Egyéb

MOST ÉRKEZETT: Kórházba kellett szállítani Majkát

Mi történt? Majkát kórházba kellett szállítani: „Majdnem belehaltam” – videó

Mi történt? Majkát kórházba kellett szállítani: „Majdnem belehaltam” – videó

Majka nem mindennapi történetet mesélt el az egyik legizzasztóbb és legkellemetlenebb műtétjéről. A rapper saját kezével törte be az orrát a műtőasztalon, mert tanulók végezték a beavatkozást.

A megújult Zsákbamacska közel 30 év után tért vissza a képernyőre múlt hét vasárnap, és aznap a 2023-as év legnézettebb műsora lett. Majka és Pápai Joci különféle játékos feladatok elé állítják a versenyzőket, akiknek sokat kell kockáztatniuk, ha nagyot akarnak szakítani. A rapper a szerdai adásban egy nem mindennapi történetet osztott meg arról, amikor a kezében lévő szalaggal kellett őt megműteni.

Műtötték a kezem, kicseréltek egy szalagot és innen betették ide. Mondták, hogy nem akarnak altatni, mert az megterheli a szervezetet, így helyi érzéstelenítés lesz. Betoltak a műtőbe, feküdtem az asztalon és megérkezett egy 14 fős ilyen tanuló brigád… – kezdte a szürreális élmény felidézését a kamerák előtt.

Mint mondta, a főorvos jelzett neki, hogy ha nem bánja, akkor a végzős tanulók fogják beadni neki az érzéstelenítőt, ráadásul mindezt a hónaljába. Az egyik diák remegő kézzel lépett oda hozzá egy óriási tűvel, és Majka szerint körülbelül tizenegyszer próbálta meg jó helyre szúrni azt, de egyszer sem sikerült.

Odahajolt tizenkettedjére, akkor már annyira izgult, hogy csöpögött róla a víz a fejemre… Odahajolt a hónom alá, mondtam neki ‘Lacika, ha most ne találod el, ballal olyat beverek a fejedbe, hogy elájulsz! – magyarázta Majka, majd megjegyezte, hogy ezzel még nem lett vége a szerencsétlenségeknek.

Amikor betolták a műtőbe, elzsibbadt a jobb keze, viszont a műtősegéd szintén tanuló volt, és miközben felemelte a kezét az előkészületekhez, elfelejtette, hogy az előadó nem érzi azt. Hirtelen elengedte, ekkor pedig Majka a saját kézfejével törte be az orrát, ahogy a keze visszaesett az arcára.

Majdnem belehaltam egyébként, azt hittem, hogy megőrülök! – jegyezte meg nevetve az ózdi hős adás közben.

Szerencsekerék

Forrás

Continue Reading

Ajanlo

To Top