Connect with us

Egyéb

Kedves Mindenki ! Szomorú hír! Sajnos ő már nincs közöttünk. Gyászol Tóth Andi nagyon megviselte az újabb szörnyű tragédia!

Kedves Mindenki ! Szomorú hír Sajnos ő már nincs közöttünk. Gyászol Tóth Andi nagyon megviselte az újabb szörnyű tragédia!

Kedves Mindenki ! Szomorú hír! Sajnos ő már nincs közöttünk. Gyászol Tóth Andi nagyon megviselte az újabb szörnyű tragédia!

Sorra érik a csapások Tóth Andit, aki tegnap még dühösen reagált az őt ért vádakra egy videóüzenetben. Ma már sokkal nagyobb problémával nézett szembe mint a visszamondott koncerttel kapcsolatos pletykák, ugyanis nagy veszteség érte.

Nemrég szomorú bejegyzést tett közzé Tóth Andi, aki elvesztette szeretett kutyáját, Ronit. Az énekesnő egy Instagram-történetben tudatta a hírt követőivel, így búcsúzott az akita fajtájú kedvencétől.

“Búcsúzom, haverom Roni. Bajtárs, csirkefogó, Család volt. Mától fentről őrzi a kis lelkünket” – írta a közös fotók mellé Tóth Andi. Az énekesnő sajtósát és egyben legjobb barátnőjét, Fejes Adát is megjelölte a bejegyzésben, aki valóban a kutya hivatalos gazdája volt, de Tóth Andihoz is nagyon közel állt.

Forrás: Tóth Andi Instagram

A cikk forrása: https://www.minden-egyben.com/hirek/kedves-mindenki-szomoru-hirt-kaptunk-9

Continue Reading

Ajanlo

To Top