Connect with us

Egyéb

Most jött a hír Oszvald Marikáról 😢

Felsorolni is nehéz, annyi díjjal jutalmazták már Oszvald Marikát felejthetetlen alakításaiért. Március 15-e apropóján újabb kitüntetést vehetett át Orbán Viktor miniszterelnöktől, sőt ma még Kossuth-díj vacsorára is hivatalos. A Bors kérdésére az ünnepelt művésznő elmondta, mit jelentenek számára a különböző díjak, elismerések.

Most jött a hír Oszvald Marikáról 😢

Oszvald Marika megszólaltl:

Köszönettel fogadok mindent, de nem fürdőzöm benne!

Felsorolni is nehéz, annyi díjjal jutalmazták már Oszvald Marikát felejthetetlen alakításaiért. Újabb kitüntetést vehetett át Orbán Viktor miniszterelnöktől, sőt ma még Kossuth-díj vacsorára is hivatalos. A Bors kérdésére az ünnepelt művésznő elmondta, mit jelentenek számára a különböző díjak, elismerések.

 

Bár egy hölgy esetében mindig kockázatos a korát firtatni, Oszvald Marika büszkén vállalja, hogy betöltötte a 70. életévét. A ma is energikus, örökké mosolygós művésznő 50 éves pályafutását nehéz is lenne letagadni, hiszen 2023. április 30-án az Erkel Színházban a főszereplése mellett az ő jutalomjátékaként mutatják be Huszka Jenő és Szilágyi László: Sissi, a Magyar Királyné című operettjét, ami dupla ünnep lesz

Orbán Viktor és Oszvald Marika
Fotó:   Facebook

Megszólalt újabb kitüntetéséről Oszvald Marika

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő, operetténekes érdemes művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja. Oszvald Marika díjainak felsorolása még így sem teljes átvehette a Magyar Érdemrend Középkeresztje polgári tagozat kitüntetését. 

 

A cikk lentébb tovább folytatódik!

“Örültem neki, elhalmoztak a kollégák, barátok, rajongók a gratulációkkal”

 

– árulta el a Borsnak Oszvald Marika. – Az az igazság, hogy én minden elismerésnek örülök, még a hátba veregetésnek is. Köszönettel fogadom a díjakat, de nem fürdőzöm benne. Nagyon jólesik, de baj is lenne, ha egy művész emiatt csinálná, emiatt játszana. Nem vagyok kitüntetés-függő, de kellemes volt a fogadás és szerda este még a Kossuth-díj vacsorára is megyek, szép nap ez!

A cikk lentébb tovább folytatódik!

Tele a naptára

Az örök fiatal művésznő arról is beszélt, hogy rengeteg előadása, fellépése van a következő időszakban is.

– Elég baj az hál’Istennek – nevetett Oszvald Marika. – Így szoktam mondani, mert tényleg nagyon jó, hogy ilyen foglalkoztatott vagyok, de a szervezetem néha már jelez, hogy azért pihenni is kellene. De élvezem az izgalmas feladatokat még mindig, és ahogy szintén szoktam mondani, majd lopom a pihenést! 

 

 

 

A cikk forrása: https://www.borsonline.hu/celeb/2023/03/oszvald-marika-megszolalt-az-ujabb-kitunteteserol-koszonettel-fogadok-mindent-de-nem-furdozom-benne?utm_medium=social&utm_campaign=borsonline&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR02DxAGQLWLDBfPzYWmFbkjanoGsKXKHQ3BAQqD9GAlN4ZtS_ISg-455W8#Echobox=1678887580

Continue Reading
Advertisement
To Top