Connect with us

Egyéb

Eltűnt Várkonyi Andrea, senki sem látta! – Ennyi az összes információnk, amit tudunk:

Persze lehetett őt látni a sajtóban, de az közel sem olyan személyes, mint amikor saját magáról posztol. Így maradnak az alkalom szülte fotósok által elkapott pillantok. Például amikor a Várkert Bazárban a Félix étteremben lefotózták őket ebéd közben. Amiben sokaknak az a minimum 20 millió forintos óra szúrta a szemét, amit a csuklóján viselt és amire a politikus Hadházy Ákos külön felhívta a figyelmet.

Aztán ott volt az ominózus csók is, amit Orbán Viktor beiktatásán a Parlamentben adott egymásnak a házaspár. Itt persze már egy másik drága, márkás óra csillant Andrea kezén. A Várkert Bazárban nemrég megtartott rendezvényen szintén Hadházy Ákos szúrta ki, hogy Várkonyinál egy közel 14 milliós krokodilbőr retikül volt. De hát miért is kéne Várkonyinak garasoskodnia, hiszen a férje az ország leggazdagabb embere. És ő maga is jól keres, médiacégéből az üzlettársával 300 milliós osztalékot könyvelhettek el.

Hát ezért tűnt el Várkonyi Andrea? Nagyon sokan biztosak benne. Várkonyi Andrea hónapok óta inaktív az Instán és a Facebookon is. Április kilencedikén posztolt közösségi oldalaira két-két fotót, amin a TV2 jótékonysági gálaműsorán meseszép kék ruhában állt műsorvezetőtársa, Stohl András mellett, de azóta semmi. Tény, hogy férjével, Mészáros Lőrinccel kerülik a nyilvánosságot, de attól még rajongói kíváncsiak, hogyan telnek Andi mindennapjai. Na meg hogy mikor milyen milliós kiegészítővel látható.

forrás

Continue Reading

Ajanlo

To Top