Connect with us

Egyéb

Erre senki nem számított: Bereczki Zoltán kitálalt a szakításról…meg kellett tennie

Bereczki Zoltán kitálalt a szakításról…meg kellett tennie

Bereczki Zoltán szakított az Operettszínházzal.

Bereczki Zoltán már tizennyolc éve, hogy nem tagja az Operettszínháznak. Ennek miértjeiről most bővebben is mesélt, illetve kitért arra is, hogy láthatják-e még a nézők A Rómeó és Júliában a jövőben.

Bereczki Zoltán néhány napja nyilatkozott arról könnyek között, hogy visszavonul. Kisebbik lánya, Flóra tizenkilenc hónapos, 46 évesen pedig most már főleg az apaságra szeretne koncentrálni. Emiatt az összes szerepét visszaadta a Centrál Színházban, csak a saját darabját játssza a Játékszínben, illetve koncertezik, de napközben főállású apuka.“Most főleg apuka vagyok, ez a hivatásom. A feleségem, Vica visszatért a Radnóti Színházba, én vagyok a gyerekkel otthon” – mesélte a színész, akinek a neve egykor szinte egybeforrott az Operettszínházzal és elképesztő sikereket ért el.

A Húzós című műsorban azt is elárulta, hogy tizennyolc év után miért hagyta el a teátrumot. Visszaemlékezve megállapította, hogy egyszerre volt nagyon nehéz és nagyon könnyű távoznia. A színház életében köztudottan volt egy olyan időszak, amikor majdnem minden nap kiderült valami olyan hír, ami csak még inkább arra késztette a színművészt, hogy távozzon. A balhékra kitérve Bereczki elmondta:

“Volt hátul is rossz… Egy csomó olyan helyzet volt… Nyilván nem adja ki az ember ezt névvel és címmel. De nem volt az a hangulat már ott, ami miatt az ember héttől tízig jól érezte magát” – magyarázta az előadó.

Az egyik leghíresebb szerepe egyértelműen a Mercutio volt a Rómeó és Júlia című darabban, így nem csoda, hogy a mai napig azt kérdezgetik tőle, mikor állnak össze újra a színésztársaival, Dolhai Attilával és Mészáros Árpád Zsolttal. Az édesapa úgy érzi, most már ennek nem lenne helye az életében. Ezenkívül azt gondolja, hogy a darab rendezőjével, Kerényi Miklós Gáborral már nem lehetne összehozni ezt a projektet, viszont nélküle sem. Kerényi botrányait leszámítva, a színész szerint az bizonyítja, hogy mennyire jó rendező a zenész színház műfajában, hogy a darabjai több száz előadást megértek.

Continue Reading

Ajanlo

To Top