Connect with us

Balesetek

Hát ezt biztos nem így tervezte! Fény derült Kulcsár Edina nagy titkára, ráadásul egyből az esküvő után…

Hát ezt biztos nem így tervezte! Fény derült Kulcsár Edina nagy titkára, ráadásul egyből az esküvő után…

Nem így szerette volna ezt az egykori szépségkirálynő, mégis kiderült. Méghozzá azonnal.

Kulcsár Edina hamarosan mindenórás kismama lesz, de még második kislánya érkezése előtt titokban férjhez ment. G.w.M-mel nem vártak tovább és szűk körben megtartották az esküvőt, amiről videót is mutattak. Kulcsár Edina ilyen gyönyörű menyasszony volt.

Kulcsár Edina titka kiderült

Nem az esküvő volt azonban az egyetlen titok, amire fény derült. Igaz, ezt maga Edina árulta el. Amire viszont nem számított az az, hogy ilyen hamar kiderül az is, hogy felvette G.w.m családnevét, pedig első házasságában ezt nem tette. Akkor megtartotta születési nevét, Csutival közös gyermekei is Szabó-Kulcsárként lettek anyakönyvezve. Hivatalosan Kulcsár Edina új neve most azonban Varga Edina lett, legalábbis ez áll a hivatalos iratokban – írja a .

A lap azt is kiszúrta, hogy Edina eddig nem kommentálta a helyzetet, de most úgy érezte, hogy meg kell szólalnia. Papíron Varga lesz, de a közösségi médiában mégsem cseréli le a nevét.

“Felvettem a férjem nevét. Ettől függetlenül így marad itt a nevem, hiszen mindenki Kulcsárként ismer. Ez egy teljesen privát jellegű dolog akart maradni, de az újságok hamarabb tudták, hogy a cégjegyzékben módosult a nevem, mint én magam” – olvasható Edina oldalán. A sztárpár születendő gyermeke ezek szerint így majd a Varga nevet kapja kötőjelek nélkül.

A cikk forrása: https://blikkruzs.blikk.hu/sztarok/magyar-sztarok/kulcsar-edina-eskuvo-titok-kiderult-ferjezett-nev/qz77vgw?fbclid=IwAR0HMjPUwN_9DDGheQ5b-SY-oyAmXVQhyL3C7LcW8HL0qq9PcIzhZ97Hd-0

Continue Reading

Ajanlo

To Top