Connect with us

Mindennapok

“Zsákszámra kapkodnám a nyugtatókat” – súlyos, amit Tóth Gabi most bevallott

Hetek óta tart…
Friss blogbejegyzésében vallotta be Tóth Gabi, mindeddig nem értette meg mindazokat, akik azt mondták neki, hogy egy költözés mennyi erőfeszítéssel és macerával jár, ám most ünnepélyesen leborult mindenki előtt, aki már végigcsinált költözést vagy felújítást, esetleg óvodába beszoktatást. Az énekesnő ugyanis mind a hármat teszi az elmúlt hetekben egyszerre.Ennek köszönhetően a csalad.hu-n olvasható legújabb posztjában bevallotta azt is, semmire sem menne nővére támogatása nélkül, de még így is belefogyott a hetek óta tartó káoszba.Tóth Gabi először beszélt arról, hogy hogy állnak a munkálatokkal az új házuk körül. Szentendrei házuk meseszép helyen található, a kilátás pazar, a szomszédság kivételes, így nem is lenne oka panaszra, de mint írta, úgy érzi, most nőtt fel igazán.

“Hetek óta fenekestől felborult az életünk. Illetve egyelőre csak az enyém, mert a Krauszom forgat, és tulajdonképpen ő ebből csak annyit érzékel, hogy én idegbeteg vagyok, és mire hazaér, úgy rogyok össze, mint egy rongybaba. Hiába magyarázom neki, hogy egész nap stresszelek, hogy most éppen mi derült ki a bontási fázis során, ami előre nem volt látható és ezáltal extra, nem kalkulált költséggel jár. Hogy egy csomó olyan kérdést tesznek fel, amire egyedül nem tudom a választ. Rettegek, hogy valamit rosszul csinálok, mondok, hogy rossz döntést hozok” ‒ vallotta be Tóth Gabi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by tothgabi (@tothgabi)

Az énekesnő hozzátette, Vera most is az egyik legnagyobb kincs számára, pontosabban lánya számára, ugyanis ezekben a nehéz napokban bármikor számíthat rá.

„Veva nénnye”, ahogy Hanni hívja, meg olyan szeretettel veszi körül, hogy teljesen elolvadok tőle. Körbepárnázza az ágyat, ha ott alszik, és tanítgatja. Már saját szeánszaik vannak, amiket csak kívülről szemlélhetek, mert a sajátjuk. Nagyon hálás vagyok, Tesókám, nélküled már nemcsak citromfüves teát iszogatnék, hanem néha zsákszámra kapkodnám a nyugtatókat.” – írta, és hozzátette azt is, bizony fogyott pár kilót a rengeteg tennivaló miatt.

Ugyanakkor megfogadta, a húsvéti tojásokat már az új házukban fogják festeni, még úgy is, ha lavórban kell fürödniük, mert még nem készült el a felújítás.

Continue Reading

Ajanlo

To Top