Connect with us

Mindennapok

65 éves vőlegény és a 12 éves menyasszony hatalmas lagzit csaptak – Rendben van ez így? (videó a cikkben!)

A nyílvános helyen tartott mennyegzőn a 65 éves vőlegény és a 12 éves menyasszony ünnepelte közös életük első napját.

Egy 65 éves férfi és egy 12 éves lány menyasszony és vőlegényként állnak kamerák elé. Együtt sétálnak és pózolnak különböző nyilvános helyeken, hogy elkészítsék esküvői fotóikat. A rejtett kamera pedig követi őket, hogy mi történik. Hogyan reagálnak az emberek egy ilyen látványra?

Ahogy a videón is láthatjuk, a szemtanúk kiakadnak! A felháborodott jelenlévők egy része személyesen is megszólította a botrányos házaspárt, hangot adva felháborodásuknak abszurd tettük miatt. Mások még a szertartás azonnali leállítását is követelik!

Hogy mi volt ennek a célja?

Évente 15 millió lány köt 18 éves kora előtt házasságot szülei kényszerítése hatására. Naponta átlagosan 33 000 gyerek világszerte kénytelen örök hűséget esküdni egy náluk évtizedekkel idősebb férfinak! Percenként 28 lány , mielőtt elérné a nagykorúságot! A gyermekmenyasszonyok gyakran 6-7 éves korukban találják magukat ebben a helyzetben, míg férjük a 60-as vagy 70-es éveikben jár. Ez az akció erre akarta felhívni az emberek figyelmét! Míg itt felháborodnak az emberek, addig ha ez nem ennyire szem előtt történik tudomást sem vesznek a problémáról. Nézd meg te is a videót! Nyomj egy megosztást, ha úgy gondolod ezt másnak is látnia kell!

 

Mert kedves olvasók, gyerekekről van szó! Gyerekek… Nincs más választás. Nincs lehetőségük bíróságra menni… Gyerekek… két nagy, könnyes és szomorú szemmel, elhomályosítva a fájdalomtól és a reménytelenségtől. Gyerekek… megfosztották a gyermekkoruktól, megfosztva a jövőtől és az álmoktól…

Continue Reading

Ajanlo

To Top