Connect with us

Egyéb

Autóbalesetben halt meg a magyar énekesnő édesapja

Autóbalesetben halt meg a magyar énekesnő édesapja

Vincze Lilla mindössze 16 éves volt, mikor árván maradt bátyjával.

 

Édesapjával töltött utolsó közös estéjükön a csillagokat nézve ábrándoztak és szőtték jövőbeli terveiket – mesélte Vincze Lilla eMeRTon-díjas énekesnő, aki mindössze 16 éves volt, mikor árván maradt bátyjával. Az előadóművész a Ridikül című műsorban idézte fel azt az időszakot, mikor elvesztette szeretett szüleit.

Vincze Lilla Ridikül
Vincze Lilla családi tragédiájáról vallott a Ridikülben Fotó: tokebela.hu / MTVA

– Mindig titokzatosan háttérbe toltam ezt a témát, szándékosan. Finoman lehet erről beszélni, hogy egy picit jobban megértsék az emberek, hogy mitől működöm úgy ahogy, mi az a csomag, amit viszek tizenéves korom óta. A szüleimmel töltött idő nagyon meghatározó volt számomra, testvéremmel annyi szeretetet kaptunk tőlük, amely erős útravalóul szolgált az életben – mesélte az aranytorkú énekesnő a műsorban, ahol kivételt tett, és eddig sosem hallott nyíltsággal vallott a családi tragédiáról.

– Édesapám fantasztikus apuka volt, minden szinten példakép. A halála előtti napon, az utolsó együtt töltött estén úgy jöttünk haza a nagyszülőktől pénteken, hogy néztük a csillagokat, és arról beszéltünk, mikor megyünk majd repülni, kirándulniidézte fel a tragikus nap előtti boldog pillanatokat Vincze Lilla. 

– Másnap, szombaton szenvedett autóbalesetet vétlenül, utasként, munka közben. Édesanyám nem tudta feldolgozni halálát, és egy évre rá őt is elvesztettük – mondta az énekesnő. Az árván maradt testvéreket ezután az anyai nagymama nevelte évekig, ám a terhet az ő szíve, lelke sem bírta. Azután Lilla akkor 19 éves bátyja gondoskodott kettejükről. Érthető, hogy különlegesen erős testvéri kapocs alakult ki köztük.

A teljes adást ide kattintva tekintheti meg.

 

 

 

A cikk forrása: https://www.borsonline.hu/celeb/2023/03/vincze-lilla-csaladi-tragedia?utm_medium=social&utm_campaign=borsonline&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR0e6y-i9pziNtDAIQr8hA_bs7yv8PX9D8sxrqwbPmmf9oajBNGK1fJjkb0#Echobox=1678693095

Continue Reading

Ajanlo

To Top