Connect with us

Egyéb

„Drága pici fiam, repülj magasra” – durva balesetben hunyt el az 5 éves angyalarcú kisfiú

Az édesanyját és nővérét is kórházba szállították, de ők túlélték a balesetet. A kisfiú már nem volt ennyire szerencsés, családját össze is törte a veszteség.

Édesanyjával és hatéves nővérével ült a kocsiban az 5 éves Theo, amikor szörnyű balesetet szenvedtek. A baleset körülményei egyelőre nem tisztázottak, így nem árultak el bővebb információkat.

Fotó: Pixabay.com (Képünk illusztráció)

Csupán annyit lehet tudni, hogy a családtagokat kórházba szállították. Sajnos Theo életéért hiába küzdöttek az orvosok, meghalt. Később édesanya és testvére is hazatérhetett, de szívük összetört a veszteségtől.

„Kedves és mosolygós fiú volt. Drága pici fiam, repülj magasra. Le vagyok sújtva, annyira szerettelek” – nyilatkozta anyukája, Donna Daily Recordnak.

„Mindannyian sokkban vagyunk. Sírok, amikor ezt írom. Öt éves volt, előtte állt az egész élete. Őszintén szólva nem hiszem el. Repülj magasra, te egy pici harcos voltál” – tette hozzá Barry Carson.

A kisfiút a családján kívül rengetegen gyászolják. A környéken mindenki ismerte és szerette. Theo egyik aranyos szokása volt, hogy mindenkinek integetett, aki elhaladt a házuk előtt, és ha tehette pár szót is váltott velük. Családja adománygyűjtésbe kezdett, hogy méltó búcsút vehessenek Theótól.

Continue Reading

Ajanlo

To Top