Connect with us

Balesetek

Megható: Gyermekkórházat segített hatalmas összeggel A Nagy Ő

Megható: Gyermekkórházat segített hatalmas összeggel A Nagy Ő

Édesapaként különösen közel áll Jákob Zoltán szívéhez a kisgyermekek segítése. Magyarország egyik leggazdagabb embere ezúttal a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézetnek adakozott, nem is kis összeget.

Beteg gyermekeken segített egy jelentős összeggel Jákob Zoltán. A milliárdos üzletember drága, modern orvosi eszközök megvásárlásával támogatta a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézetet, s ezáltal a kis betegek gyógyulását. 

Jákob Zoli gyermekkórházat támogatott Fotó: Markovics Gábor

A Tények számolt be az esetről, amikor is a háromgyermekes édesapa több mint ötmillió forint értékben vásárolt laparoszkópos sebészeti eszközöket a kórház számára.

Hallottam, hogy itt elkél a segítség! És találtam olyan innovatív eszközöket, melyekkel a régi „hasfelvágós” műtétek helyett, pici lyukakon át el tudják végezni ugyanazokat a műtéteket a kicsiken − árulta el az üzletember, mire a kórház dolgozója megerősítette, hogy nagy szükség van ilyen újításokra, hogy a gyermekeket kevésbé traumatizálják a fájdalmas, hosszas, és nyomot hagyó beavatkozásokkal.

Zoli rendszeresen támogat ügyeket, szervezeteket hatalmas összegekkel, a gyermekek jóléte pedig különösen a szívügye.

Jákob Zoltán, Nagy Ő, fotó: Markovics Gábor (MG)
Apukaként szívügye a gyermekek támogatása Fotó: Markovics Gábor

Nekem is van három gyerekem, akik még hála Istennek nem kerültek be a kórházba, de sajnos ez bármikor megtörténhet − ismerte el a műsorban az üzletember, aki egyébként jelenleg egyedülálló, de nagyon keresi a párját. Olyannyira, hogy ő lesz a hamarosan induló TV2-es műsor, A Nagy Ő címszereplője: az ő kegyeiért versenyeznek majd a hölgyek heteken keresztül.

A műsor korábbi szériái nem hozták meg az örök szerelmet A Nagy Ők-nek: Árpa Attila, Tóth Dávid és Molnár Anikó is szingli jelenleg. 

 

A cikk forrása: https://www.borsonline.hu/celeb/2023/03/meghato-gyermekkorhazat-segitett-hatalmas-osszeggel-a-nagy-o?utm_medium=social&utm_campaign=borsonline&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR1PAlidV50PTEGmrAqz5JAGKuXTyBvtncO9flnKYt08fXbPZ87T_xtcoqg#Echobox=1678614347

 

Continue Reading

Ajanlo

To Top