Connect with us

Balesetek

Horrorbaleset! Hiába küzdöttek érte, ő az aki szörnyethalt a szekszárdi tragédiában:

“Már csak az emlékét őrizhetjük” – összeroppant a motorbalesetben meghalt 24 éves István családja

Összeroppant a gyász súlya alatt annak a motorosnak az édesanyja, aki csütörtök délután egy balesetben lelte halálát. A tragédiát okozó sofőr beismerte hibáját.

Két motoros ütközött egy kamionnal Nádasd mellett csütörtök délután.  Az egyik motorkerékpáron ülő 24  éves férfi a helyszínen meghalt. István szülei évekkel ezelőtt elváltak, akkor a férfi a nagyszüleihez költözött. A baleset után a rendőrök az áldozat bejelentett lakcímére mentek ki, a nagyszülőket értesítették István haláláról. A férfi nagyapja és nagybátyja azonnal a helyszínre sietett.

Komoly tervei voltak a 24 évesen elhunyt Istvánnak. Fotó: Facebook

A Ripost elérte István nagynénjét, aki különösen közel állt a fiúhoz. Judit szerint a fiatal férfi mindig felelősen motorozott, sosem száguldozott, és alkoholt sem fogyasztott, mielőtt nyeregbe ült.

Amikor kicsi volt, nagyon sokszor vigyáztam rá, és a kapcsolatunk később is erős maradt. Az édesapám ezért engem kért meg, hogy értesítsem a nővéremet, Izabellát a fia haláláról. Magam sem értem, hogyan voltam képes rá, össze kellett szednem minden erőmet

– mondta Judit.

“István nagyon büszke volt a motorjára, arra, hogy ilyen fiatalon meg tudta venni magának. Engem is gyakran hívott, hogy nézzem meg, milyen szép. Mondogattam is neki, hogy úgy bánik azzal a motorral, mintha a barátnője lenne” – idézte fel emlékeit a nagynéni.

Flashing,Lights,Of,The,Police,Car,Into,The,Checkpoint,In
A rendőrök órákig helyszíneltek. Fotó: ChiccoDodiFC / Shutterstock

A baleset úgy történt, hogy egy 26 éves horvát kamionsofőr egy teherautót szeretett volna megelőzni egy útkanyarban a 86-os főúton, Nádasd térségében. Amikor áttért a szemközti forgalmi sávba, összeütközött az éppen érkező két motorossal, Istvánnal és Dáviddal.

Információk szerint a kamionsofőr elismerte a felelősségét, és szeretett volna odamenni az áldozat családtagjaihoz, hogy bocsánatot kérjen, de a rendőrök erről lebeszélték. Az üzenetét viszont átadták a gyászolóknak.

“Hogy egyáltalán eszébe jutott a sofőrnek, hogy odamenjen az édesapámhoz, az mindenképpen egy emberi gesztus. Elhisszük, hogy a baleset neki is nagy tragédia, neki is nehéz lesz feldolgoznia. Nyilván nem szándékosan okozta” – fogalmazott Judit.

A családban a küzelmúltban több gyászeset is történt.

Két héttel ezelőtt az édesanyám húgát temettük el, négy évvel ezelőtt pedig a nagymamámat. Hogy most az unokaöcsémet is elveszítettük, az már túl sok! Már csak az emlékét őrizhetjük…

– csuklott el az áldozat nagynénjének a hangja.

A cikk forrása: https://www.magyar-sajto.com/2023/03/horrorbaleset-hiaba-kuzdottek-erte-o-az.html

Continue Reading

Ajanlo

To Top