Connect with us

Balesetek

Bereczki Zoltántól kell búcsúznunk…Mindenkit váratlanul ért a hír

Bereczki Zoltántól kell búcsúznunk…Mindenkit váratlanul ért a hír

Komoly döntést hozott Bereczki Zoltán. A népszerű színész könnyekre is fakadt az ATV stúdiójában, amikor őszintén mesélt arról, hogy mostanra úgy érzi, felnőtt végre a színpadon kívüli szerephez, az apasághoz.

Kisebbik lánya, Flóra tizenkilenc hónapos, 46 évesen pedig most már főleg az apaságra szeretne koncentrálni. Ezért az összes szerepét visszaadta a Centrál Színházban, csak a saját darabját játssza a Játékszínben, illetve koncertezik, de napközben főállású apuka.

– Nem az érdekel a színházból, ami huszonévvel ezelőtt. Akkor azt akartam, hogy engem szeressenek, de ma már az érdekel, hogy elmeséljek egy olyan történetet, ami szerintem igaz, elmond valami konklúziót – mondta Bereczki Rónai Egonnak az ATV Húzós című műsorának felvételén, amelyet péntek este lehet megtekinteni a televízió YouTube-csatornáján. – A lányom tizenkilenc hónapos, most főleg apuka vagyok, ez a hivatásom. A feleségem, Vica visszatért a Radnóti Színházba, én vagyok a gyerekkel otthon. A volt feleségem (Szinetár Dóra – A szerk.) otthon volt anno, három évig szoptatta a gyermekünket, aztán elindultunk, volt bébiszitter.

Bereczki Zoltán az ATV-ben vallott az apaságról /Fotó: ATVBereczki Zoltán az ATV-ben vallott az apaságról /Fotó: ATV

Azóta eltelt tizenöt év, és Bereczki úgy érzi, rengeteget változott az értékrendje és a fontossági sorrend az életében. Ezért is hozta meg az emíltett döntést.

– Persze, megváltoztam! Legalábbis nagyon remélem – mosolyodott el. – Azért adtam vissza a szerepeimet, mert apuka akartam lenni, és félig ezt nem lehet csinálni. Nagyon vágytam arra, hogy ezt most, ebben a körben, jól csináljam. De most sem tudhatom, jól csinálom-e… A tegnapi fürdetésnél például a gyermekemről levettem a pelenkát, ő pedig visongva rohangált körbe a lakásban…

A beszélgetés ezen pontján a színésznél eltört a mécses. Elszorult a torka, láthatóan nehezen találta a szavakat.

– Nem tudtam, hogy ezen meg tudok hatódni, de úgy látszik, igen – mondta Bereczki. – A nagyobbik lányomtól is meghatódom, jó dolgai vannak…

A második házasságában talált rá a boldogság

Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra 2012 nyarán, hét év házasság után döntöttek a válás mellett. A lányuk, Zorka akkor ötéves volt. Bár az egykori álompár egy ideig még közösen koncertezett együtt, szakmailag szétváltak az útjaik, a lányukat azonban a mai napig egyetértésben nevelik. Az újabb szerelem jóval később jött: 2020 óta alkot egy párt Bata Éva színésznővel, akivel egy év múltán összeházasodtak, nem sokkal később pedig megszületett a közös lányuk, Flóra.

 

Forrás

A cikk forrása: https://www.magyar-sajto.com/2023/03/bereczki-zoltantol-kell.html

Continue Reading

Ajanlo

To Top