Connect with us

Balesetek

Hajdú Péter: Sok barátnőmet megcsaltam… – Videó

Hajdú Péter: Sok barátnőmet megcsaltam… – Videó

Hajdú Péter szokatlan őszinteséggel mesélt a „dicső” múltról, amikor nemcsak ki tudta, de ki is akarta használni az ismertségét.

Hajdú Péter sosem finomkodik vendégeivel a Frizbi felvételein, vagyis mindig és mindent kertelés nélkül megkérdez, legyen az bármilyen kellemetlen is a vendége számára. Műsorvezetőként persze nem is az a dolga, hogy irgalmas szamaritánusként óvatoskodjon egy-egy témában.

hajdú péter
Hajdú Péter nem “festi” magát. Megmondja úgy, ahogy volt (Fotó: Vaskó Tamás)

De mi történik, ha fordul a kocka és őt ültetjük a stúdió emblematikus, sárga kanapéjára és mi ülünk az íróasztal mögé, hogy kérdezgessük és néha belekortyoljunk a reklámcéllal elénk pakolt üdítőkbe? Nos, pont az, ami általában történik azon a kanapén. Az „ügyfél”, esetünkben Hajdú Péter őszintén válaszol. A Ripost munkatársa többek között arra is kíváncsi volt, hogy a műsorvezető élt-e vissza az ismertségével, amikor vadászni indult az éjszakába.

“Persze, hogy gyűjtöttem trófeákat, jó sokat! Sőt azt sem szégyellem, hogy pontversenyt is rendeztünk, tehát az volt a lényeg, hogy ki tud több ponton összeszedni. A csókolózás egy pontot ért, a többit rád bízom. Ezt már főiskolásként is csináltuk.” 

Nyilván utána már helyzeti előnyöm volt.

“Persze, ha volt egy szuper jóképű srác a baráti társaságban, akkor az mindent vitt, de egyébként az ismertség az nagyon komoly előnyt jelentett a csajoknál” – magyarázta Hajdú, aki még ma sem tud úgy elmenni egy szórakozóhelyre, hogy…

“Még ma is, ha elmegyek egy szórakozóhelyre és beugrom a mosdóba úgy, hogy Eszti nem jön velem, akkor úgy hetven százalékos biztonsággal állíthatom, hogy ajánlatot fogok kapni. Ez ilyen, bár persze ma már más korosztály jön oda…” – nevetett Péter, aki egy nagyon direkt kérdésre is egyenes választ adott.

“Csaltad meg valaha a párod?”

“Az Esztit nem, de korábban sok barátnőmet igen. Sosem volt bedőlés…” – utalt a műsorvezető arra, hogy egyszer sem bukott le.

A Hajdú Péterrel készült teljes beszélgetést hamarosan közöljük. 

 

Forrás

Continue Reading

Ajanlo

To Top