Connect with us

Balesetek

Huszonnyolc tinilányt szállítottak kórházba, miután szellemet idéztek

Huszonnyolc tinilányt szállítottak kórházba, miután szellemet idéztek

Iskolájukban vesztették el az eszméletüket.

Az orvosok még nem tudták kideríteni, mi okozhatta a tömeges ájulásokat!

Huszonnyolc kolumbiai iskoláslány került kórházba, miután elvesztették az eszméletüket iskolájukban. Az orvosok még nem tudták kideríteni, mi okozhatta a tömeges ájulásokat, de a szülők szerint szellemidézőst játszhattak – számolt be az esetről az Indy100.

Fotó: Pixabay

 

Itt dolgozom egy elsősegélynyújtó helyen, és minden nap látom, hogy három-négy eszméletlen gyereket hoznak be. Szülőtáraimhoz fordulok, hogy közösen lépjünk fel, vizsgáltassuk ki, mi folyik az iskolában, mert a gyerekeinket nem engedhetjük oda ebben a helyzetben

 

– írta az egyik aggódó szülő, aki úgy véli, hogy az Ouija-tábla használata okozhatja a rejtélyes megbetegedéseket. Ez egy olyan beszélő táblának is hívott eszköz, mely ártatlannak látszik: az angol ábécé betűi és a számok vannak rajta nullától kilencig, néhány szimbólum és ábra, meg olyan egyszerű szavak, mint igen, nem, helló és viszlát. Ám mégsem iskolákban szokták használni, hanem szeánszok alatt. A résztvevők ráhelyezik ujjaikat egy kis fa- vagy műanyaglapra, és annak akaratlan mozgatásával igyekeznek a túlvilágról jövő üzeneteket megfejteni.

 

Várjuk az orvosi diagnózisokat, hogy további megbízható információkat nyújthassunk. Az oktatási intézmény tisztelettel kéri a polgárokat, hogy tartózkodjanak a korai ítéletektől és saját diagnózisok felállításától

 

– kérte nyílt levélben Hugo Torres iskolaigazgató, aki szerint egy sor olyan észrevételt kaptak, amely ahelyett, hogy segítené a helyzet megoldását, csak további zavart keltett. Tény azonban, hogy a lányok még mindig kórházban vannak, és ha nem is paranormális jelenség okozta tömeges rosszullétüket, akkor is az iskolájuknak kell valamit változtatnia, hogy többet ilyenek ne fordulhassanak elő.

Forrás

Continue Reading

Ajanlo

To Top