Connect with us

Balesetek

“Az unokáinak élt” – lányai és 3 unokája is gyászolja a jakabszállási baleset áldozatát

“Az unokáinak élt” – lányai és 3 unokája is gyászolja a jakabszállási baleset áldozatát

A 66 éves Attila, és 91 éves édesanyja, Edit néni egy borzalmas balesetben vesztették életüket. A férfit lányai, unokái és imádott kutyája is elvesztették.

Frontálisan ütközött két személyautó Jakabszállásnál vasárnap, miután az egyik autó egyelőre ismeretlen okokból átsodródott a szembejövő sávba. Mindkét személyautó eleje nagyon összeroncsolódott. A balesetet okozó autót egy 66 éves, dunafalvai férfi vezette, aki a gyors segítség ellenére a helyszínen életét vesztette, 91 éves, vele utazó édesanyját mentővel még kórházba szállították, de ott életét vesztette őt is. A vétlen autó két utasát súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

Édesanyjával együtt vesztette életét Attila a jakabszállási balesetben. Fotó: Donka Ferenc

Nagyon szerették ismerősei

„Ég veled Attila! ’Az ember halandó, de nem ez a legnagyobb baj. A baj az, hogy néha hirtelen-váratlan halandó, ez a bökkenő.”

 – búcsúzott a férfitől egy ismerőse egy Bulgakov-idézettel. Az ismerősök, a dunafalvaiak mélyen sokkolódtak a hír hallatán, elképzelni sem tudják, mi vezethetett ahhoz, hogy Attila autója átsodródott a másik oldalra. A férfit mind jószívű, lányainak, unokáinak, imádott kutyájának élő emberként írják le. Erről tanúskodnak bejegyzései is a Magyar Vizsla Csoport Facebook közösségben, ahol előszeretettel osztott meg fényképeket kutyájáról, aki a Sugóparti-Puttonyos Apród neved viselte.

A 66 éves Attila imádta kutyáját.

Lányai és unokái is gyászolják

„Szörnyű tragédia! Egyfolytában arra gondolok, mi lesz most Attila imádott kutyusával?”

 – kérdezte egy ismerős egy dunafalvai csoportban. 

„Attila nagyon jó ember volt, a kutyusának élt”

 – írta egy másik ismerős. Mégis, a legjobban három kis unokájával szeretett lenni a férfi. 

„A lányaimat is nagyon nagyon szeretem, de az, hogy az unokáimat mennyire, azt elmondani sem tudom. Értük érdemes élni. Az a világ legszebb időszaka ha velük lehetek”

 – írta korábban Attila.

Tavaly halt meg az édesapja

Attila a Finomposztó-Bajatex Vállalat volt dolgozóinak a Facebook csoportjában osztotta meg tavaly júniusban a hírt, hogy édesapja 91 évesen elhunyt. Édesanyja, Edit néni szintén ott dolgozott éveken át, így az egykori kollégák is megrendülten fogadták a borzalmas tragédia hírét.

 

A cikk forrása: https://www.borsonline.hu/aktualis/2023/03/az-unokainak-elt-lanyai-es-3-unokaja-is-gyaszolja-a-jakabszallasi-baleset-aldozatat?utm_medium=social&utm_campaign=borsonline&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR1WK-hURFeeu4FFDm1FZg5217QA8jm_MT799WDgLOEzuzfCGvFHSZxib78#Echobox=1678285414

 

Continue Reading

Ajanlo

To Top