Connect with us

Egyéb

Közmunkások találtak egy öt hetes kisbabát a mezőn – egy szemfüles brigádvezetőn múlt, hogy nem halt meg – videó

Közmunkások találtak egy öt hetes kisbabát a mezőn – egy szemfüles brigádvezetőn múlt, hogy nem halt meg

Öt hetes, elhagyott kisbabát találtak egy mezőn ma reggel – videó

A 22 éves anya tehette utcára a gyermeket.

Ma reggel egy 5 hetes magára hagyott kislányt találtak egy mezőn Romániában. A csöppséget Borta község önkormányzatának munkatársai fedezték fel, és azonnal értesítették a hatóságokat. A pici overált viselt, és még egy cumisüveget is otthagytak mellette. Az érte kiérkező mentősök szerint a lány egészségügyi állapota viszonylag jó volt, nem voltak látható traumás nyomok, és nem voltak jelei a hipotermiának sem.

A kislány édesanyjának azonosítását követően, a hatóságok megállapították, hogy a fiatal nő nem akar a gyermekről gondoskodni, ezért hivatásos nevelőszülőknél fogják elhelyezni, amint kikerül a kórházi ápolásból.

(A legfrissebb hírek itt)

„A nagyszebeni Szociális Segítségnyújtás és Gyermekvédelem Főigazgatósága intézkedni fog a gyermek hivatásos anyai segítőnél való sürgősségi elhelyezéséről, amikor a gyermek egészségi állapota lehetővé teszi az egészségügyi egységből való elbocsátást. Figyelembe véve, hogy ez a gyermek az elhanyagolás legsúlyosabb formájának, azaz a családelhagyásnak volt kitéve, a Nagyszebeni Gyermekvédelmi Főigazgatóság kérni fogja az anya szülői jogainak megszüntetését” – közölték az intézmény képviselői.

A 22 éves anya tehette utcára a gyermeket

A 22 éves nő csak akkor mutatta jelét annak, hogy felismerte: az ő gyermekéről van szó, amikor kiérkeztek hozzá a rendőrök. A helyi polgármester elmondása szerint folytatják a nyomozást, hogy kiderítsék, miért hagyták magára a kisbabát.

Előzetes feltételezések szerint miután élettársa kirúgta őt a házból, a nő úgy döntött, hogy a mezőn hagyja a gyermeket.

(Turnul Sfatului/Transtelex)

Forrás

Continue Reading

Ajanlo

To Top