Connect with us

Egyéb

Varga Judit hivatalosan is megerősítette: elválnak férjével, Magyar Péterrel – kiderültek az okok

Varga Judit hivatalosan is megerősítette: elválnak férjével, Magyar Péterrel

Varga Judit hivatalosan is megerősítette: elválnak férjével, Magyar Péterrel

„Szeretném megerősíteni, amit a férjem nyilvánosságra hozott. Valóban válófélben vagyunk.”

Kedd este a Blikk is megírta, hogy Varga Judit férje, Magyar Péter Facebook-oldalán egy azóta már eltűnt bejegyzésben közölte, hogy feleségével válnak.

Késő este aztán az igazságügyi miniszter közleményt adott ki az ügyben, amiben tisztázta: a hír igaz.

Szeretném megerősíteni, amit a férjem nyilvánosságra hozott. Valóban válófélben vagyunk. Ahogy eddig is, ebben a nehéz időszakban is három közös gyermekünk biztonsága és nyugalma a legfontosabb számunkra. Ezért tisztelettel arra kérjük a sajtó képviselőit, hogy legyenek tekintettel fiainkra, képmásukat ne hozzák nyilvánosságra, valamint tartózkodjanak pletykák, találgatások közlésétől. Külön, de minden szeretetet meg fogunk adni a három csodálatos fiunknak. Egyebet nem kívánunk megosztani a nyilvánossággal, megértésüket köszönjük

– áll az Igazságügyi Minisztérium sajtónak küldött közleményében.

15 év után válik Varga Judit és Magyar Péter: ilyen volt a házasságuk

Magyar Péter korábban hasonló gondolatokat fogalmazott meg arról, hogy véget ért a házasságuk:

„Kedves Mind! Majd 18 évvel a megismerkedésünk után, az utóbbi két hónapban egyértelművé vált, hogy közös utunk Judittal véget ért. A jövőben minden igyekezetünkkel azon leszünk, hogy ugyan külön, de mégis közösen minden szeretetet megadjunk a három csodálatos fiúnknak. Én a nekünk jutó közös évekből csak az olyan boldog pillanatokra fogok emlékezni, mint ami erről a képről is eszembe jut” – írta Magyar Péter.

Varga Judit férje kiposztolta: elválnak

Már két évvel ezelőtt is közel állhattak a váláshoz

2021-ben a Blikk több forrásból is arról értesült, hogy megromlott a kapcsolat a miniszter és a férje között. Ahogy akkor arról beszámoltunk, a miniszter cáfolta az értesüléseket:

„A január végén a családunk ellen indított összehangolt sajtótámadás után semmilyen, a magánéletünket érintő kérdésre nem kívánunk reagálni. Kérjük a sajtó munkatársait, hogy a privátszféránkat ne tegyék a politikai játszmák részévé, és kiskorú gyermekeink védelmében tartózkodjanak a magánéletünkkel kapcsolatos híresztelésektől. Tisztelettel: Varga Judit és Magyar Péter” – írták akkor a bejegyzésben.

Forrás

Continue Reading

Ajanlo

To Top