A Szűz korábbi tervei, erőfeszítései érnek most be, a halak pedig maradjon ki a vitákból. Napi horoszkóp következik minden jegynek szerdára.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A szerdai nap a változékonyságé. Bármi lehetséges: nagy viták és nagy összeborulások, bánatok és örömök váltogatják egymást. Az érzelmi hullámzásaid azonban elbizonytalaníthatják a párodat. Ezért nyugtasd meg őt!Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

 

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Nem szabad kishitűnek lenned, higgy végre önmagadban. Minden nehézség, amivel eddig szembenéztél, csak erősebbé tett. Ha ezt belátod, azt is látni fogod szerdán, hogy merre is vezet az utad. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

 

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Szerdán igen hasznos tanácsokat kaphatsz, amit a közeli jövőben anyagi életedben is foganatosíthatsz. Azért sem árt megfogadni a jótanácsot, mert ezzel megnyerheted a tanácsadód szívét is. És annál is többet: a bizalmát, támogatását. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

március 8 napi horoszkóp
Napi horoszkóp 2023. március 8. (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Keményen vagy képes küzdeni azért, hogy elérd a céljaidat. Néha mégis kicsit jobb lehet engedékenyebbnek lenni. Ha képes vagy a lemondásra az egyik oldalon, akkor a másikon viszont megkaphatsz valamit. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

 

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Szerdán merész gondolatokat dédelgetsz magadban azzal kapcsolatban, hogyan is lépj tovább. Jól teszed, ha nem hátrálsz meg: sohase add fel a reményeidet, álmaidat! Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Anyagi helyzeted tovább javulhat. Köszönheted ezt mindazoknak a spórolásoknak, és lemondásoknak, amikkel az utóbbi időben kellett szembenézned. Ne aggódj, semmi nem volt felesleges. Egyszer mindezt visszakapod. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

A szerda a kihívások napja lehet a Mérlegek életében. Ma végre megcsillogtathatod a tudásodat, a tehetségedet. Olyasmit is felfedezhetsz magadban, amiről eddig sejtelmed sem volt. Talán kissé alulértékelted magad eddig. Változtass ezen! Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Szerelmi téren különösen harmonikusan alakulnak a dolgaid. Te tudod, hogy a frissességet ugyan nem lehet a régi kapcsolatokba teljes mértékben visszahozni, de valamit azért fel lehet eleveníteni belőle. Sőt, csodálatos módon a szenvedély még mélyebb is lehet egy régi párosnál. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

 

Úgy tűnik, végre sikerül kilábalni abból a hullámvölgyből, amibe az utóbbi időben sodródtál. Talán picit hűvösebbé is váltál, kevésbé forrófejűvé, de ez sem válik a károdra, sőt! A megfontoltság is erény. Majd megszokod. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Hajlamos lehetsz arra, hogy elvessz a részletekben. Mintha elhagyna ma a szokásos energiád. Ha úgy érzed, hogy az aprólékos dolgokon nem bírsz úrrá lenni, legjobb, ha segítséget kérsz egy kollégádtól. Neki könnyebben mehet. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

 

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

A hangulatod ma minden, csak nem kiegyensúlyozott. Könnyen felbosszanthatnak olyan események, amelyek régen meg sem rezdítették. Ne aggódj, délutánra kissé csitulni fog a lelked. Addig is nyugtasd magad zenékkel! Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

 

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

A mai napon többször is megeshet veled, hogy heves viták közepébe csöppensz. Jobb, ha lehetőségeidhez képest inkább kimaradsz belőlük. Csak akkor mondj véleményt, ha erre kifejezetten kérnek, és kompetensnek érzed magad. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!