Connect with us

Mindennapok

MOST ÉRKEZETT: Rendkívüli bűnügyi akció zajlik a magyar–román határnál: a TEK és a titkosszolgálat is a helyszínen

MOST ÉRKEZETT: Rendkívüli bűnügyi akció zajlik a magyar–román határnál: a TEK és a titkosszolgálat is a helyszínen

A Központi Nyomozó Főügyészség közleménye szerint bűnügyi akció miatt fennakadás keletkezett az ártándi közúti határátkelőnél.

Az ügyben a Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség folytat nyomozást, amely eljárásban jelenleg összehangolt nyomozati cselekmények zajlanak az ártándi közúti határátkelőn.

A nyomozó ügyészség által szervezett, a magyar–román határnál zajló összehangolt akcióban – az ügyészség felkérésére – részt vesz a Nemzeti Védelmi Szolgálat, a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Vagyon-visszaszerzési Hivatala, a Készenléti Rendőrség, a Terrorelhárítási Központ, a Hajdú-Bihar, a Szabolcs-Szatmár-Bereg és a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi, valamint közterületi támogató alosztályainak állománya.

A rendőrség honlapja szerint az ártándi közúti határátkelőn a Magyarországra érkező sofőröknek körülbelül egyórás várakozásra kell számítaniuk.

Részletesebb tájékoztatást az ügyről későbbre ígértek, ez a közlemény szerint várhatóan a szerdai nap lehet.

Az ártándi határátkelőhelyen folyamatban lévő eljárási cselekmények miatti esetleges kellemetlenségekért az átkelők megértését és türelmét kérjünk

– zárul a közlemény.

A Központi Nyomozó Főügyészség közleménye szerint az ügyről részletesebb tájékoztatást az elsődleges nyomozati cselekmények elvégzését követően, várhatóan holnap adnak.

A címlapkép illusztráció!

Continue Reading

Ajanlo

To Top