Connect with us

Egyéb

„Csúnya kislány voltam” – döbbenet, hogy nézett ki régen Tomán Szabina, a Cápák között álomszép üzletasszonya

„Csúnya kislány voltam” – döbbenet, hogy nézett ki régen Tomán Szabina, a Cápák között álomszép üzletasszonyaSzínes

Tomán Szabina megmutatta, milyen “csúnya” volt 16 évesen.

Tomán Szabina megmutatta, milyen “csúnya” volt 16 évesen.

Tomán Szabina a Cápák között 2. évadában csatlakozott a magyar befektetőkhöz, azóta is minden évadban keresi az új üzleti lehetőségeket, és a tehetséges vállalkozókat, akiket fel tudna karolni. Mielőtt sikeres üzletasszony lett volna, Tomán Szabina modell volt, de fiatalkorában nem hitte volna, hogy egyszer efelé sodorja majd az élet.

A kétgyermekes édesanya ugyanis csúnya kislánynak látta magát annak idején, elmondása szerint magasabb volt az átlagnál, egy “igazi langaléta volt, hosszú végtagokkal”. Éppen ezért a fiatal Szabina “lepúposította magát, hogy alacsonyabbnak tűnjön”. Aztán 16 korában, egy teljesen átlagos napon, mikor hazafelé tartott az iskolából, megszólította őt egy modellügynök.

„Megszólított egy Haász Sándor nevű srác, aki Tatabányán modellügynökséget akart csinálni, és ő kapacitált engem, hogy nekem itt lehetne keresnivalóm. Engem annyira nem érdekelt a dolog, hogy többször is legyintettem erre az egészre. Viszont ő annyira állhatatos volt a kérdésben, hogy a végén adtam a dolognak egy esélyt. Ezek után nevezett be az “Év arca” versenyre, ahol második helyezett lettem, és aminek folyományaként szinte azonnal kaptam egy római megbízást”

– emlékezett vissza Toman Diet blogjában arra a napra.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Szabina Tomán (@tomanszabina) által megosztott bejegyzés

Hamar kitanulta a szakmát Budapesten, majd egy évvel később Rómában, a spanyol lépcsőnél tartott divatbemutatón vonult fel Naomi Campbell-lel, és sok más híres modellel együtt. Tomán Szabina 15 éven keresztül volt divatmodell, és bár imádott világmárkákkal együtt dolgozni, nehezen viselte a sok utazás okozta magányt, és azt, hogy hónapokig nem találkozott a családjával. Így aztán a modellkarrier befejezése után elindította saját vállalkozását, a Toman Lifestyle-t.

Azóta is az egyik legsikeresebb magyar üzletasszony, és évek óta az RTL üzleti showműsorának befektetője.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Szabina Tomán (@tomanszabina) által megosztott bejegyzés

Borítókép: rtl.hu

Forrás

Continue Reading

Ajanlo

To Top