Connect with us

Egyéb

Csuti barátnője a fenomenális melleivel még Magyarországon is forróságot okoz

Csuti barátnője a fenomenális melleivel még Magyarországon is forróságot okozSzínes

Pedig Csuti és Bianka igazán messze vannak Magyarországtól.

Pedig Csuti és Bianka igazán messze vannak Magyarországtól.

Az emberek igazán meg szoktak lepődni, hogy mennyi minden változhat egy év alatt, és Csuti valamint Kulcsár Edina élete is gyökeres fordulatot vett. Tavaly tavasszal mindenki álla leesett Magyarországon, amikor a bulvársajtó leleplezte, hogy a sztárpáros szakított egymással. Igazából a nevük kezdett már kicsit háttérbe szorulni, és ez indította be ismét az érdeklődést.

A hír akkor robbant még nagyobbat, amikor kiderült, hogy Kulcsár Edina már új párt is talált magának G.w.M, azaz Várga Márk személyében. Ők nem igazán szerettek volna még közös gyereket, de váratlanul összejött a dolog, és Edina hamarosan szülni is fog. A gyermekük állítólag az Azra nevet kapja majd.

Kulcsár Edina a Dancing with The Stars című műsorban is szerepelt volna, de a terhessége miatt Berki Mazsi váltotta a műsorban. Raadásul Edinát már csak a bulvársajtóban fogjuk Kulcsárként emlegetni, mivel állítólag felvette a párja vezetéknevét.

G.w.M-ben tudatosult, hogy underground rapperből hirtelen celeb lett, akinek figyeli minden lépését a sajtó. Szabó András Csuti kicsit nehezen, de magához tudott térni, viszont ő már azóta túl van egy új kapcsolaton, és a szakításon is.

Az üzletember most a Miss Balaton egykori döntősével próbál szerencsét. A múltkor Instagram-sztoriban fel is vállalt egy közös képet, amit rengeteg követő kért tőle. Bár ez már nem elérhető, de az internet nem felejt, így ide kattintva meg tudjátok nézni.

A páros a Dominikai Köztársaságban nyaral együtt, de Sudár Bianka mellei még Magyarországon is óriási forróságot tudnak okozni. Külön-külön posztoltak, így Csuti megmutatta, hogy mennyire ki van gyúrva mostanság, de előbb kezdjünk a csodálatos párjával, na meg az észveszejtő dekoltázsáva

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bianka Sudár (@sudarbius)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bianka Sudár (@sudarbius)

Borítókép: TV2 Play

Forrás

Continue Reading

Ajanlo

To Top