Connect with us

Mindennapok

„Köszönjük életünk legjobb hét évét” – Ma örökre lehunyta a szemét a kisfiunk – Angyalok őrizzék álmod!

„Köszönjük életünk legjobb hét évét” – Ma örökre lehunyta a szemét a kisfiunk – Angyalok őrizzék álmod!

„Köszönjük életünk legjobb hét évét” – szörnyethalt egy 7 éves fiú a meccs után

Teljesen váratlanul vesztették el egyik fiukat a szülők.

 

Tragédiával végződött egy ifjúsági rögbi mérkőzés vasárnap este az angliai Plymothban. A mindössze 7 éves Alfie Tollett a szüleivel ment el testvére mérkőzésére, ami után sajnos úgy döntött, hogy csizmáját lecseréli a cipőjére.

gyász, gyertya
Fotó: Pexels

A szülei kocsijához is rohant, már épp vette át a lábbelijét, amikor egy ügyetlen sofőr miatt életveszélybe került. A sofőr ugyanis nem tudta uralni az elektromos járművét és neki tolatott a mögötte lévő autónak, úgy, hogy Alfie a két jármű közé préselődött.

Alfie-t a derrifordi kórházba szállították, ahol körülbelül egy órával az eset után sajnos elhunyt. Az orvosok ugyanis már nem tudták helyrehozni az előrehaladott mellkas traumáját. Családját lesújtotta a váratlan tragédia.

– Ez az egyik legnehezebb dolog, amit családként meg kellett tennünk. Vasárnap a mi drága kis Alfie-nk egy szörnyű incidensbe keveredett, ami miatt életét vesztette. Ez hatalmas űrt hagyott az egész családban. Ő volt a mi különleges, pimasz, vicces és értékes kisemberünk. A szívünk teljesen összetört. Nehezen értjük, hogy miért történt ez. Hiányzol nekünk édesem, és soha nem fogunk elfelejteni téged. Repülj magasan, mi kicsikénk. Köszönjük életünk legjobb hét évét. Minden szeretetünk a tiéd –  anyu, apu, Jack és Teddy – áll a család közleményében.

A veszélyes vezetés gyanújával letartóztatott 55 éves férfit pedig májusig óvadék ellenében szabadlábra helyezték – írja a Mirror.

Continue Reading

Ajanlo

To Top