Connect with us

Egyéb

Nagy Melanie kitálalt! Elege van G.w.M hazugságaiból! “Az sem igaz, hogy több 100 millió forintot, Porschét vagy Mercedest hagyott nekem”

Fotó: Melanie Nagy / Facebook

Az elmúlt napokban az interneten zajlik G.w.M és Nagy Melanie adok-kapok harca, amelynek látszólag nincs vége. A rapper esküvője napján kritizálta exét, akiről állította, hogy hazudott a munkájáról és a tanulmányairól, valamint soha nem is volt szó közöttük a házasságról. Melanie egy ideig hallgatott, de most úgy döntött, hogy megvédje magát.

“Az sem igaz, hogy több 100 millió forintot, Porschét vagy Mercedest hagyott nekem. Ez nem igaz és egyébként sem tartozik a nagy nyilvánosságra. Aláírom, hogy a mai világban az már luxusnak számít, hogy étkezünk, meleg lakásban fekszünk, meleg lakásban kelünk, van egy autónk. Én egyébként megveregetem a vállam azért, mert mindezt tudom biztosítani a gyerekeimnek” – mondta Melanie, cáfolva azokat a pletykákat, miszerint gazdag és anyagi előnyökhöz jutott G.w.M által.

A rapper azt állította, hogy Melanie sosem szerzett diplomát, és ennek bizonyítéka az, hogy sminkesként dolgozik. Azonban Melanie most elárulta, hogy G.w.M ott volt az ő diplomaosztóján, bár lehet, hogy nem tudta, milyen eseményen vesz részt.

“A diplomaosztómon ott volt ő is, a nevelőapukája is, és még egy csokor virágot is kaptam. Nem tudom, hogy mit gondolt, vajon mit csinál talárban és fehér kesztyűben az a sok fel-alá szaladgáló, kezet fogó diák? Lehet, azt gondolta, hogy jelmezbálban vagyunk” – viccelődött Melanie.

Forrás: rtl.hu

A cikk forrása: http://eztnezd.net/nagy-melanie-kitalalt-elege-van-g-w-m-hazugsagaibol-az-sem-igaz-hogy-tobb-100-millio-forintot-porschet-vagy-mercedest-hagyott-nekem/

Continue Reading

Ajanlo

To Top