Connect with us

Egyéb

ITT A TÁBLÁZAT! Ezeket a vitaminokat tilos együtt szedni! Sokan nem tudnak róla, de NAGYON veszélyes!

Ezeket a vitaminokat tilos együtt szedni, nagyon veszélyes lehet és sokan nem is tudják

A megfelelő vitamin bevitelre és vitamin pótlásra mindannyian igyekszünk kellően odafigyelni, eddig nem is nagyon lehetett hallani semmit a vitamin szedés veszélyeiről sehol.

Mindannyian fogyasztunk vitamint, táplálékkiegészítőt annak érdekében, hogy ne legyünk betegek, ez pedig különösen igaz a téli időszakra, amikor a szervezet vitamin készlete nagyon alacsony.

Van azonban a vitaminszedésnek egy kis buktatója, amiről kevesen tudnak, egyes vitaminokat ugyanis egyáltalán nem ajánlott együtt bevenni, mert nagyon károsak lehetnek a szervezetünkre  figyelmeztet a The Healthy.

Ha ezt a két ásványi anyagot egyszerre vesszük be, egyik sem fejti ki hatását a szervezetünkre, egymásra ugyanis semlegesítően hatnak. Mindenképp ajánlott legalább 2 órát várni a kettő beszedése között.

Ha a vasat a zöld teával keverjük össze, vagyis egy időben vesszük be, akkor a testünk nem fogja felszívni a megfelelő anyagot. Ebben az esetben is ajánlott a minimum 2 órás idő különbség a két tabletta között.

Az omega-3 nagyon fontos kiegészítő a szervezet számára, tökéletes gyulladáscsökkentő ugyanis, viszont ha gyógynövénnyel együtt vesszük be, például a ginkgo biloba vagy a fokhagyma, akkor gyakran okozhatnak véralvadást, ami komoly problémákat okozhat a szervezetünkben.

A cikk forrása: https://www.tudasfaja.com/ezeket-a-vitaminokat-tilos-egyutt-szedni-nagyon-veszelyes-lehet-es-sokan-nem-is-tudjak/

Continue Reading

Ajanlo

To Top