Connect with us

Egyéb

Gyönyörű 16 éves lány halt meg a horrorbalesetben

Gyönyörű 16 éves lány halt meg a horrorbalesetben

Most egy fotót is nyilvánosságra hoztak a fiatal lányról.

Egy mindössze 16 éves fiatal lány halt meg egy napokkal ezelőtti horrorbalesetben. Még csütörtökön, délután 1 óra 30 perc körül történt a szörnyű tragédia az angliai Oldhamben. Azóta pedig kiderült, a baleset áldozata Alisha Group, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy az életét már a helszínre kiérkező mentők sem tudták megmenteni. Most, napokkal a történtek után egy fotót is nyilvánosságra hoztak a fiatal lányról.

A balesettel összefüggésben két manchesteri férfit vettek őrizetbe a rendőrök. A 21 éves Omar Choudhuryt és a 23 éves Hamidur Rahmant. Mindketten hétfőn jelennek majd meg a helyi bíróság előtt. A két fiatalt azután vádolták meg, hogy a rendőrség nyomozást indított a baleset miatt.

Szintén csütörtökön történt tragikus baleset a szlovákiai Kľačany és Sasinkovo községek között, a Galgóci (Hlohovec) járásban. A rendőrség tájékoztatása szerint egy Volkswagen Golf lehajtott az útról az egyenes szakaszon és egy fának csapódott. A Ripost azt írja, hogyan 20 éves sofőrön kívül egy 17 és egy 18 éves fiatal is volt az autóban. A tűzoltók szabadították ki őket a roncsok közül. A 17 éves fiú a helyszínen életét vesztette, a sofőrt mentőhelikopterrel szállították kórházba, a 18 éves fiúval pedig mentőautó száguldott a kórházba. Állapotukról egyelőre még nem közöltek információkat.

 

 

A cikk forrása: https://www.borsonline.hu/aktualis/2023/02/horrorbaleset-16-eves-aldozat?utm_medium=social&utm_campaign=borsonline&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR34eb_D_pcFiJtu71cIqiwj4AYxviGpJZw84-hRtS7wQ3kZD53hfcF2I88#Echobox=1677772442

 

Continue Reading
Click to comment

Ajanlo

To Top