Connect with us

Egyéb

Emlékszel még rá? Így él most a Csillag születik felfedezettje, László Attila

Emlékszel még rá? Így él most a Csillag születik felfedezettje, László Attila

Emlékszel még rá? Így él most a Csillag születik felfedezettje, László Attila

Ő volt a Csillag születik győztese.

12 éve az egész ország megismerte László Attilát, a kézdivásárhelyi akkor 14 éves fiút.”2011-ben volt a Csillag születik, azóta Magyarországon élek, egész konkrétan Szigetszentmiklóson, egy ikerházban, aminek a másik felében a szüleim laknak. Teljes mértékben a zenével foglalkozom, hála istennek, mindig is a zenéből éltem, nekem ez a hivatásom, a munkám” – mondta a az énekes, aki az elmúlt években a járványhelyzet miatt ritkán tudott hazautazni a családjához, ám elmondta, hogy idén többször lesz lehetősége meglátogatni a határon túl élő rokonait, ugyanis Erdély-szerte több koncertje is lesz. A múltban azonban a világ legkülönbözőbb pontjain léphetett már fel, énekelt már Kanadában és Ausztráliában is.

A 12 évvel ezelőtt jött hirtelen népszerűség felforgatta életét, s bár azóta is aktívan a zenéléssel foglalkozik, már kevesebben ismerik fel az utcán.

“Nincs már az a fajta megbámulás, ami annak idején volt. Ezt nem is bánom annyira. Erdélyben azért jobban megismernek. Érdekes, hogy sokan már nem is arcról azonosítanak be, hanem a hangomról, a tájszólásomról” – mondta. A 26 éves énekes az elmúlt években nem csak a karrierre koncentrált, ugyanis megismerkedett egy lánnyal, akivel már három éve randizik.

( )

A cikk forrása:

Continue Reading

Ajanlo

To Top