Connect with us

Egyéb

Új tévécsatorna indult Magyarországon – már mától sugároz! Ne maradj le a jó filmekről! Így tudod nézni:

Új tévécsatorna indult Magyarországon – már mától sugároz! Ne maradj le a jó filmekről! Így tudod nézni:

Új tévécsatorna indult Magyarországon – már mától sugároz!

Kizárólag hazai tartalmakkal megkezdte működését a Magyar Mozi TV

Március 1-jén megkezdte működését a Magyar Mozi TV. A Tematic Media Group új csatornája kizárólag magyar gyártású műsorokat sugároz majd.

Magyar Mozi TV néven új csatorna indult Magyarországon

Március 1-jén megkezdte működését a Magyar Mozi TV. A Tematic Media Group új csatornája kizárólag magyar gyártású műsorokat sugároz majd.

A Magyar Mozi TV a Tematic Media Group legújabb kábeltelevíziós csatornája, március 1-jén szerdán 13 órakor kezdte meg adását A bolondok grófja című tévéjátékkal.

A Magyar Mozi TV – mint a neve is mutatja – magyar gyártású műsorokat sugároz majd. Kínálata a népszerű tévésorozatoktól a klasszikusokon keresztül a legújabb filmekig terjed. A játékfilmeken kívül magyar rövidfilmek, dokumentumfilmek, animációk bemutatását is tervezi a csatorna. A színházrajongók is találnak majd kedvükre való műsorokat, hiszen színházi közvetítések is lesznek a Magyar Mozi TV-n.

„A programkínálat összeállításánál elsődleges szempont a minőség és a szórakoztatás. A nézők elé szeretnénk tárni azt a rengeteg kiváló filmet, amely az elmúlt évtizedekben készült, de nem nagyon látható más csatornákon. Ugyanakkor legalább ilyen fontosnak tartjuk a kortárs művek bemutatását is. A mai végtelenül megosztott világban mi itt a Magyar Mozi TV-ben azt szeretnénk megmutatni, ami összeköt minket” – mondta Kertész Márta, a Romis Film 129 című filmjének díszbemutatóján, ahol a csatorna indulását is bejelentette a tegnapi nap folyamán.

(A legfrissebb hírek itt)

Néhány cím a csatorna márciusi kínálatából: Ripacsok, Megáll az idő, Roncsfilm, Az ötödik pecsét, Jó estét nyár, jó estét szerelem, A kenguru, Égigérő fű. A kortárs filmek közül pedig látható lesz például a Saul fia, az Űrpiknik és az Eltörölni Frankot.

„A filmek, illetve tévéjátékok és sorozatok egy részét a Nemzeti Filmintézettől és az MTVA archívumából vásároljuk, a rendszerváltás után készített filmeket pedig többnyire a producerektől. Mindezek mellett felvettük a kapcsolatot a Magyar Dokumentumfilmesek Egyesületével és a filmes iskolákkal is. Küldetésünknek tekintjük, hogy teret adjunk az újonnan készülő magyar dokumentum- és rövidfilmeknek, és lehetővé tegyük az alkotóknak, hogy széles körben megismertessék munkáikat a közönséggel” – tette hozzá a csatorna főszerkesztője.

A Magyar Mozi TV máris bekerült a Digi és a Vodafone kínálatába. Természetesen a többi szolgáltatóval is tárgyal a cég vezetése, hogy minél több nézőt érjen el a magyar filmeket sugárzó csatorna.

Continue Reading

Ajanlo

To Top