Connect with us

Egyéb

A stílusos hölgyek frizurái 2023-ban! 7 hajvágási tipp, 40 feletti hölgyeknek!

A stílusos hölgyek frizurái 2023-ban! 7 hajvágási tipp, 40 feletti hölgyeknek!

Egy nő bármilyen életkorban lehet vonzó és csinos, jól öltözött. 40 felett pedig már vagyunk elég érettek ahhoz, hogy kifinomult stílusunkkal csak növeljük a vonzerőnket.

Az alábbiakban hét olyan hajvágási tippet hoztunk, amelyekből mindenki könnyedén találhat magának egy olyan frizura típust, amely a legjobban illik a személyiségéhez és az arcformájához:

Garcon

Egyenes és hullámos hajú hölgyeknek egyaránt jól áll ez a csapzott hatású, nőies frizura típus. A kissé hosszúkás arcú hölgyeknek áll a legjobban!

Pixie

A Pixie frizura azok számára előnyös, akik ki szeretnék hangsúlyozni a nagy szemeiket. Annyi az egyetlen hátránya, hogy minden napos beszárítást igényel, különben szétesik.

Aszimmetrikus hajviselet

Mostanság nagy divat az elöl hosszabbra, hátul pedig kicsit rövidebbre hagyott viselet.

Lépcsőzetes rövid hajviselet

A kerek és az ovális arcformájú hölgyeknek is remekül áll. A teltkarcsú hölgyek arcát vékonyíthatja. Vonzó és nagyon csinos stílusra utal, ezért minden hölgy számára remek választás.

Hosszított aszimmetrikus frizura

Ha idegenkedsz a rövid hajtól, ez a frizura megfelelő választás lehet. Nőies, stílusos, ráadásul nem kell minden nap beszárítani.

Hosszú bubi

Elsősorban kerek arcú hölgyeknek ajánlott, ugyanis ez hozza ki talán az ilyen arctípusból a legtöbbet!

Göndör frizura

Szabad hatású, divatos és nőies egyben. Ugyanakkor hajfixáló habra mindenképpen szükségünk lesz az egyben tarására!

Neked melyik a kedvenced?

A cikk forrása: https://tudnodkell.info/a-stilusos-holgyek-frizurai-7-hajvagasi-tipp-40-feletti-holgyeknek/?fbclid=IwAR06ZnpuKJlDnNpEn4CqJGTJjy7HSxrDL4ykHCyfrKfEDpH2dtZaC79Db80

Continue Reading

Ajanlo

To Top