Connect with us

Egyéb

Itt az RTL bejelentése: visszatér sokak kedvenc sorozata

A 7. szériával tér vissza az RTL-re a várva várt sorozat, A mi kis falunk. Azt is megtudtuk, mikor láthatják a nézők az új évad első epizódját.

Itt az RTL bejelentése: visszatér sokak kedvenc sorozata

A 7. szériával tér vissza az RTL-re a várva várt sorozat, A mi kis falunk. Azt is megtudtuk, mikor láthatják a nézők az új évad első epizódját.

Nem kell tovább várniuk A mi kis falunk rajongóinak, ugyanis az RTL ma bejelentette, hogy hamarosan vadiúj részekkel tér vissza a képernyőre a heti sorozat. Mint kiderült, március 18-án, 20 órai kezdéssel követhetik majd a 7. évadban Pajkaszeg lakóinak izgalmas mindennapjait a nézők. A folytatásról így írt a csatorna:

Pajkaszeg lakói az új évadban is mulatságos és izgalmas történetekkel várják a sorozat rajongóit és ez az évad is bőven tartogat majd meglepetéseket. Rögtön az első epizódban a Répa testvérek egy hazugságvizsgáló titkait próbálják megfejteni, Anikó pedig úgy dönt, hogy elcsábítja a falu legnormálisabb férfiját. A folytatásban Pali bácsinak alkalmassági vizsgát kell tennie, a falu lakóinak életében egy titokzatos járvány miatti védekezés okoz bonyodalmakat, Répáék a múltjuk után kutatnak, Gyuri keresi az alkalmat, hogy intim tanácsot kérjen a doktornőtől és Viki régen várt jó hírt kap, ami viszont másnak igencsak rossz hír lesz.

Főbb szereplők: Csuja Imre, Bánki Gergely, Reviczky Gábor, Schmied Zoltán, Szabó Győző, Lengyel Tamás, Udvaros Dorottya, Debreczeny Csaba, Kerekes József, Rusznák András, Sarkadi Kiss János, Dióssi Gábor, Tóth Enikő, Zsurzs Kati, Fehér Tibor, Törőcsik Franciska, Mikecz Estilla, Szarvas József, Hevér Gábor, Mészáros Tibor, Sodró Eliza, Döbrösi Laura, Györgyi Anna, Rába Roland, Peller Anna.

BLIKK DOSSZIÉ
mappa
mappa

Mi kis falunk

Rajongsz a sportokért? Mi is!

Exkluzív hírekkel, naprakész eredményekkel és izgalmas szurkolói tartalmakkal várunk, hogy mindig képben legyél kedvenceidről!
www.sportal.hu – Együtt a lelátón!

A mi kis falunk

visszatér

új évad

rtl

 

Continue Reading

Ajanlo

To Top